Грънджът е едно от най-дръзките направления в модата


Грънджът е едно от най-дръзките направления в модата. Той като цяло, или с отделни свои елементи , присъства в почти всички колекции на младежките дрехи. А тази година миксът с гръндж елементи е на пика на модата. Със своята нарочна небрежност, дупки, кръпки и драскотини по дрехите, със специфичния контур на якетата и пуловерите, той определено заема своето място в еклектиката и многослойността, така модни през този сезон. И нещо повече – въпреки абсурдността си в сравнение с класическата мода, елементите на грънджа се настаняват трайно не само в младежката,  но и в дамската, мъжката, дори и в детската мода.
Може да се сдобиете с модерен имидж в гръндж стил не само чрез микс с романтичен стил и милитари например, но и чрез многослойните комбинации, вече твърдо установени в модата. Многопластови поли със сложни кройки могат да се съчетаят с връх от поло, пуловер и няколко големи шала или пък женствена рокля да се комбинира с безумно ярки чорапогащи на райета и обувки на платформи,  завършващи неформалния модерен имидж в гръндж стил.
Много известни марки са включили в своите колекции за тази година доста дрехи в провокативен стил, като наблягат на скъсаните дънки, на сака, кожени якета и тениски с щампи.

Едновременно с това , грънджът позволява постигането на провокативна и необичайно секси  визия чрез комбинациите на кожени панталони и поли с изрязани топове , дантелени  или плетени блузи с различни орнаменти. Могат да се съчетаят къси кожени панталони и кожен топ с бяло сако или кожено сако с фигурално изрязана кожена рокля.
Бунтарският стил заема водеща позиция в актуалните модни тенденции за сезона. Негов неизменен атрибут са кожените якета – черни, а може кафяви, тъмно сини или тъмно зелени. С тях всеки почитател на грънджа ще изглежда страхотно с всякакви дрехи – от дънките и тениската, до карираната пола и леката , ефирна рокля. Неотменно присъстват и ризите, обикновено в комбинации от червено и черно, съчетани с черна тениска, кожено яке и кожени обувки, цели или с прорези. Може да се добави гръндж стил към ежедневието чрез големи вериги или бижута от шипове, само чифт обеци или гривна с остри детайли.

Всеки , който е достатъчно смел, може да експериментира. Стилът гръндж е идеален за  тези, които искат да се откроят от тълпата, да изразят своята индивидуалност,  да заявят същността на своята философия.

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects