Грънджът е едно от най-дръзките направления в модата


Грънджът е едно от най-дръзките направления в модата. Той като цяло, или с отделни свои елементи , присъства в почти всички колекции на младежките дрехи. А тази година миксът с гръндж елементи е на пика на модата. Със своята нарочна небрежност, дупки, кръпки и драскотини по дрехите, със специфичния контур на якетата и пуловерите, той определено заема своето място в еклектиката и многослойността, така модни през този сезон. И нещо повече – въпреки абсурдността си в сравнение с класическата мода, елементите на грънджа се настаняват трайно не само в младежката,  но и в дамската, мъжката, дори и в детската мода.
Може да се сдобиете с модерен имидж в гръндж стил не само чрез микс с романтичен стил и милитари например, но и чрез многослойните комбинации, вече твърдо установени в модата. Многопластови поли със сложни кройки могат да се съчетаят с връх от поло, пуловер и няколко големи шала или пък женствена рокля да се комбинира с безумно ярки чорапогащи на райета и обувки на платформи,  завършващи неформалния модерен имидж в гръндж стил.
Много известни марки са включили в своите колекции за тази година доста дрехи в провокативен стил, като наблягат на скъсаните дънки, на сака, кожени якета и тениски с щампи.

Едновременно с това , грънджът позволява постигането на провокативна и необичайно секси  визия чрез комбинациите на кожени панталони и поли с изрязани топове , дантелени  или плетени блузи с различни орнаменти. Могат да се съчетаят къси кожени панталони и кожен топ с бяло сако или кожено сако с фигурално изрязана кожена рокля.
Бунтарският стил заема водеща позиция в актуалните модни тенденции за сезона. Негов неизменен атрибут са кожените якета – черни, а може кафяви, тъмно сини или тъмно зелени. С тях всеки почитател на грънджа ще изглежда страхотно с всякакви дрехи – от дънките и тениската, до карираната пола и леката , ефирна рокля. Неотменно присъстват и ризите, обикновено в комбинации от червено и черно, съчетани с черна тениска, кожено яке и кожени обувки, цели или с прорези. Може да се добави гръндж стил към ежедневието чрез големи вериги или бижута от шипове, само чифт обеци или гривна с остри детайли.

Всеки , който е достатъчно смел, може да експериментира. Стилът гръндж е идеален за  тези, които искат да се откроят от тълпата, да изразят своята индивидуалност,  да заявят същността на своята философия.

Пролетно-есенни обувки

Нощници

Спално бельо

Удобни домашни халати

Бански за всеки вкус

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects