Пет модни хита за тази пролет



Всяка от тенденциите, които предлагаме на вашето внимание, е позната от отминали сезони. Но тази пролет дизайнерите предлагат един нов поглед върху тях, с който трябва да се запознаем.
1.Цветни принтове
Те не напускат нашия гардероб няколко сезона наред. Новото е, че тази година, изборът е в полза на големите рисунки, внасящи повече яркост и жизнерадост във визията.
2.Пастелна гама
Нежните пастелни тонове са идеален избор за топлото време на годината. Едноцветни рокли, жилетки, костюми , панталони и блузи в нюанси на лавандула, пудра и небесно сини нюанси ще внесат в нашето ежедневие много настроение и позитивна нагласа, от които се нуждаем след  многото студени дни.
3.Метален блясък
Сияещите тъкани са безпогрешен вариант за вечерни тоалети. Дизайнерите често ги използват в пролетните колекции, смело експериментирайки с цветове и модели. Модно, смело и предизвикателно.
4.Логомания
Дрехи с впечатляващи надписи и логотипове са представени в асортиментите на най-различни марки, които смело украсяват своите дрехи с големи букви и даже лозунги, призоваващи към оригинална самоизява.
5.Полупрозрачност
Топове, рокли , поли, блузи и панталони от леки полупрозрачни тъкани , особено подходящи за топлото време, превземат модните подиуми. Тази пролет се запасете с летящи дрехи от дантела, шифон, органза, муселин и подобни фини материи, подходящи за създаването на романтичен пролетен образ.
Експертите по цветовете вече са определили най-актуалните нюанси за пролетта на 2014 година. Според тях най-модния цвят е оттенъкът на сияеща орхидея – пленителен, загадъчен и вълшебен. Той хармонично се съчетава с виолетови и розови тонове, с оттенъци на фуксия, внушава здраве, радост и доверие.Сред пастелните цветове водещи са светло синият, виолетовият и нюансите на хвойна. А за любителките на по-неутрални тонове се препоръчва да се спрат на пясъчните и сиви нюанси. Дамите, които искат да изглеждат стилно и ярко, могат да обогатят пролетния си гардероб с тоалети в оранжево, ослепително синьо, наситено зелено.
През пролетта, най-романтичното време на годината, всяка жена иска да демонстрира ярък и свеж образ. Надяваме се с предложените модни новости да ви бъдем от полза при постигането на елегантен и моден индивидуален стил.

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects