Модните дамски блузи и ризи за 2014 година



Строга елегантна блуза или риза трябва да присъстват във всеки дамски гардероб. Новите модни колекции са допълнителен повод да се обзаведем с такива дрехи.
За пореден сезон бялата риза е сред модните тенденции. Тя хармонично изгражда всякакъв образ. С нея спокойно може от работа да отидете направо на среща. С класически силует или с оригинална кройка и детайли, тя определено постига стилна визия.
Не по-малко актуални са и цветните ризи в оранжево, синьо, розово, небесно синьо, идеално съчетаващи се с панталони в същия или друг цвят, със завишена или ниска талия. По-екстравагантните дами могат да се обзаведат и с такова изделие в цвят металик като допълнение към вечерен тоалет.
За разчупване на образа могат да се ползват ярки ризи с разноцветни принтове, добавящи весела и непринудена нотка дори и към най-строгото излъчване. Модни през тази пролет са ярките щампи на точки и райета с различна големина, растителни, геометрични  и абстрактни рисунки в стил оп арт. За да се получи стилен образ, те трябва да бъдат с по-семпла кройка и да се допълват умело с други дрехи.
През този сезон строгите кройки на класическите ризи се разбиват от модели, изработени от дантела или прозрачна органза, които в съответствие с модните тенденции, могат да се носят и в офиса, и на събиране, и със спортен костюм.
За топлите летни дни вариант са ризите с къс ръкав или без ръкав, от по строги и семпли изпълнения, до ярки модели с принтове и необичайни рисунки по тях. Те са универсални. В ежедневието могат да се носят със строги поли и панталони, а при разходка – да се комбинират с къси панталони или с ярки дълги и къси поли.
Като абсолютна лятна тенденция се налагат силно скъсените ризи-топове, отличаващи се с декоративен шев. Изработени от леки тъкани с ярък, наситен оттенък или с нетривиални принтове, те идеално пасват на пищни поли със завишена талия.

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects