Красота и стил през лятото


Стилът е повече от мода. Той е умение да се усетят модните тенденции и да се запази очарованието на индивидуалността. Това е принцип, валиден за всеки моден сезон. Особено за лятото, което сякаш предизвиква цялото вдъхновение на жените да блеснат с всичката си красота.
Нюанси на тюркоаз и лазурно синьо са чудесни за ежедневието – за работното място, за разходка, за среща. Модните нюанси на небето и морето внасят неповторимо очарование и стил в летния тоалет.
Сигурно сте забелязали и доминирането на големите цветни щампи върху рокли, блузи, туники, тениски и костюми с поли и панталони. Но тук трябва да се прояви чувството за мярка, за да не се получи обратен ефект. Понякога е достатъчен един детайл от гардероба с флорален принт върху обикновен фон, например в бяло или тюркоазено. Много свежо и хармонично ще изглежда набор от едноцветни дънки, панталони или поли в бяло или черно и бяла блуза с цветни щампи. Един летен костюм за офиса в синьо или бяло, допълнен с блузка с флорални щампи, непременно ще привлече възхитените погледи на колегите. Дори на бизнес дамите през лятото е позволена  известна свобода в тоалета.
За среща или за вечерна разходка през лятото  може да облечете рокля в невероятно мек и приглушен цвят като романтично розово  с привкус на кафе – модно, стилно, очарователно.
Пастелните нюанси на синьо, лилаво, пясъчно, сиво, розово, кафе и мента ,управляват това лято. Но сред тях има място и за кралските, ярките акценти. Затова смело може да допълвате своите тоалети в пастелни цветове с  всичките нюанси на червеното – от нежно, до ярко и страстно червено. И не забравяйте – колкото е по-семпъл моделът на роклята или костюма, толкова по-качествена трябва да е материята, от която са изработени. По този начин тоалетът ще изглежда изящно лаконичен и изискано елегантен, ще подчертава изтънчения вкус на своята собственичка.Идеален избор за стилно облечената жена са качествените изящни летни материи, нежно галещи кожата.
Бъдете красиви, бъдете стилни и радвайте света около себе си със своето очарование!


Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects