Кажете „Не“ на разпродажбите и на евтиния лак за нокти


Коя жена, попадайки на разпродажба на лак за нокти, не се изкушава да си купи няколко броя в различни цветове, които да пасват на дрехите в гардероба. А след това да отделя много излишни минути, за да си направи хубав маникюр с евтин лак.
Не мислете , че няма разлика между различните лакове. При тях също има не  малко изисквания, както и при останалите козметични продукти.
На първо място лакът за нокти не трябва да е нито много гъст, нито рядък, нито бързо да се втвърдява. Ако в шишенцето има правилна консистенция, след нанасяне не остават следи от четката. А да се нанесе бързо засъхващ лак си е истинско майсторство. На второ място, продуктът не трябва да се пука и да се лющи. На трето, но не по важност, трябва да защитава нокътя, а не да го наранява.Изводът е, че съвсем не е лесно да се избере лак за нокти . По-добре един, но качествен, в неутрален цвят, отколкото цяла палитра евтини, но с лошо качество флакони.
Как да определим по външни признаци качеството на продукта? Четката трябва да бъде с правилна дължина – не много къса, но и да не стига до дъното на шишенцето. Космите да не са твърди и да стърчат, а след нанасяне на лака, да образуват полукръг. Капачката трябва да бъде удобна, защото това се отразява на прецизните движения на четката, а оттам - на качеството на маникюра. Шишенцето за лака също говори за неговото качество. Ако то е гладко във вътрешната си страна, при разбъркване не се образуват ямки по стените. Вътрешната част трябва да бъде с равно и гладко дъно. При качествените лакове срокът на годност не надвишава шест месеца.
Заключението го направихме в началото на статията : Откажете се от разпродажбите и евтините лакове. Ще икономисате малко пари, но ще изгубите излишно време за маникюр и ще развалите настроението си.

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects