Уличната мода – нестандартна изява на собствената индивидуалност


От страниците на модните списания често ни гледат образи, които при цялото си многообразие, понякога изглеждат скучни, защото често новите тенденции и стилове във всичките им детайли, се превръщат в масов стереотип, при който се губи личната индивидуалност. И си е цяло изкуство модните направления да се превъплътят в индивидуална впечатляваща и актуална визия. Което не е невъзможно.
Уличната мода, все по-силно разработвана от модните дизайнери, може да намери приложение в живота ни, но може и да остане недооценена и тогава отстъпва място на по-креативни предложения. В уличната мода за 2014 година няма скучни идеи. Смисълът на това направление е да се харесваме преди всичко на себе си, да се обличаме така, както се чувстваме, да се отличаваме от другите с абсурдни комбинации на дрехите, като при това запазваме хармоничен образ, постигнат с различни ефекти. И тази пролет в него няма определени, задължителни закони и правила. Уместно и модно е всичко, което ще подчертае собствения характер и ще привлече вниманието към нас. Най-добър помощник в това отношение е яркият и наситен цвят – рязък или изтънчен, монохром или неочакван микс. Комбинации между синьо, червено, оранжево, жълто, розово,черно и бяло и съчетаването им с трети цвят и принтове – един или няколко в едно/геометрични, нежни малки цветя, хищници/, са тенденция, която при това помага за постигане и съхраняване на изтънчеността дори при груб на пръв поглед образ.
Простота, лаконичност и комфорт са отличителните черти на уличната мода. Едни предпочитат ярки рокли и високи токчета, други – дънки и кецове. В много случаи изборът се спира на трикотажни ризи, свободни блузи, любими панталони и ниски обувки. Черни кожени якета, разнообразни тренчове, блузи и жилетки, стилистите съветват да носим с леки рокли, поли, блузи и панталони в нежни разцветки. Пролетната улична мода на 2014 носи романтичен характер, допълнен с нотки небрежност: свободен пуловер, дълги трикотажни или памучни поли и рокли, гащеризони, ярки жилетки и дънкови якета, топове и блузи, панталони и дънки, шорти и потници, допълнени с любимите обувки и задължително големи и ярки аксесоари – виртуозно съчетани в завършена визия.

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects