Грижа за косата през септември според Лунния календар



Първа декада

Изберете подходящо време за подстригване, стилизиране, боядисване и грижи за косата през месец септември, за което ще ви помогне Лунният календар.

01.09.-Луната е в Скорпион. Добър ден за посещение на фризьорски салон,но само ако не сте в състояние на стрес и не се каните да оцветите косата си. Препоръчителни са секси подстрижките и монохромното боядисване на косата.

02.09.-Луната е в Стрелец.Абсолютно неподходящ за подстригване и боядисване ден, защото ще има негативни последствия за косата и отношенията ви с другите. Въздържайте се от топлинна обработка на косата.

03.09.-Луната е в Стрелец. Препоръчва се въздържане от прически, за да не се предизвикват негативни емоции и влошаване на общото състояние на здравето. Боядисването няма да даде желания ефект.

04.09.-Луната е в Козирог. Неблагоприятен за подстригване, но добър резултат ще има оцветяването в естествени тонове, както и лечението на косата с органични средства ще се окаже ефективно.Масаж на главата.

-05.09-Луната е в Козирог. Въздържайте се от подстригване и използването на маша. Може да се боядисвате, ако използвате естествени багрила. Масажи за лечение на косата и скалпа.

-06.09.-Луната е във Водолей. Благоприятен ден за визита във фризьорския салон. Подстрижката ще привлече любовта в живота ви, а на практическо ниво ще направи косата по-здрава и блестяща. Предимство имат въздушните прически, които не изискват много време. Ако имате намерение да боядисате косата си, избягвайте черния и други тъмни цветове.

-07.09.-Луната е във Водолей.Добър ден за грижи за косата. Подстригването ще донесе душевно равновесие и ще привлече позитивни емоции. Боядисването, направено с естествени оцветители, ще ви помогне да изглеждате по-млади. Препоръчва се дълго сресване с масажна четка или йонизация.
08.09.-Луната е в Риби. Подстригването и боядисването в този ден ще имат неблагоприятен ефект върху косата. Много ефективни ще бъдат питателни маски на основа на водорасли или изплакване на косата със сребърна вода или с отвара от лайка или коприва.

-09.09.-Пълнолуние, Луната е в Риби. Не се препоръчват подстригване и боядисване. Подхранване на скалпа, акупресура.

-10.09.- Луната е в Овен. Днес също се въздържайте от посещение във фризьорски салон. Неблагоприятен ден за подстригване, боядисване, химическо къдрене на косата. Желателно е да не се използват сешоар, маша и преса.

 Втора декада

-11.09.- Луната е в Овен. Един неподходящ ден за подстригване, боядисване, горещо и химическо къдрене на косата. Освен това е желателно да се въздържате от силен фиксиращ лак или препарати, съдържащи алкохол.

-12.09.-Луната е в Телец. Благоприятен ден за посещение във фризьорски салон, като се препоръчват класически прически и оцветяване на косата в натурални цветове. Постарайте се да не подражавате на никого, защото няма да се отрази добре на вашето реноме. Ако сте решили да си правите химическо къдрене, изберете липидно-протеинов комплекс. Добър ефект ще има ламинирането на косата.

-13.09.-Луната е в Телец. Подстригването през този ден ще повлияе негативно не само върху косата, но и върху финансовото ви положение. Въздържайте се и от боядисване, защото има вероятност от интоксикация на организма.

-14.09.-Луната е в Близнаци. Отличен ден за оригинални подстрижки, креативно боядисване, частично къдрене. Нестандартният подход при създаването на имиджа ще донесе добри плодове и ще ви помогне да разширите съществено кръга на вашето общуване. Препоръчва се йонизация.

-15.09.-Луната е в Близнаци. Може решително да реализирате най-смелите идеи, касаещи визията ви. Колкото по-екстравагантен бъде избраният образ, толкова по-наситен и интересен ще бъде този месец. Главното е новата прическа и цвета на косата да хармонират с тоалетите.

-16.09.-Луната е в Рак. Подстригването и боядисването на косата могат да провокират болест или поредица от неудачи. Ефективни ще бъдат всички процедури за лечение на косата.

-17.09.-Луната е в Рак.Още един неподходящ ден за боядисване и подстригване на косата, освен ако не сте решили да я отрежете, ако е дълга. Но пък е благоприятен за оцветяване корените на косата в домашни условия, както и за подхранващи и овлажняващи маски.

-18.09.-Абсолютно неподходящо време за подстригване. То може да провокира болест, отслабване на силите, неуспех във важни за вас дела. Въздържайте  се и от боядисване, защото то ще окаже негативно влияние върху косата.

-19.09.-Луната е в Лъв. Отличен ден за посещение при фризьор. Приветстват се смелите експерименти, пищните прически, оригиналните подстрижки. Боядисвайте се, ако ползвате светли или рижи тонове. Ефективно ще бъде и химическото къдрене. Ако имате проблем с косата – възползвайте се от момента и започнете лечение. Ефектът ще бъде чудесен.

-20.09.-Луната е в Лъв.Още един прекрасен ден за фризура, но се въздържайте от експерименти, а при боядисване на косата се доверете на собствения си избор на цвят. Ако решите да се къдрите – използвайте карвинг.


Трета декада

21.09.- Луната е в Дева. Неутрален ден. Ако имате нужда от боядисване или подстригване – направете го. Но бъдете готови за това, че дори идеалната работа на фризьора може да не ви хареса и да предизвика вашето недоволство и оплаквания. Не пробвайте нови процедури – едва ли ще дадат очаквания ефект.

-22.09.-Луната е в Дева. Този ден е подходящ за подстригване и боядисване, особено ако рядко посещавате фризьор. Косата ще расте бавно, а боята ще запази първоначалната си яркост. В допълнение, времето е подходящо за всякакви процедури, насочени към релаксация – масаж на скалпа или ушите, топла маска на косата.

-23.09.-Още един подходящ за посещение при фризьора ден. Но се въздържайте от експерименти, особено по отношение на креативното боядисване. Ползвайте услугите на фризьор, при когото вече сте били и от чиято работа сте доволни. Препоръчват се и процедури като ламиниране, подхранващи маски, масаж с ефирни масла.

-24.09.-Луната е във Везни. Направените през този ден подстрижка и боядисване на косата , ще се отразят негативно на вашето здраве и на текущите ви дела. Максисумът, който може да си позволите с косата, е процедура за възстановяване на нейните краища, разбира се, без ножица.

-25.09.-Луната е във Везни. Абсолютно нежелателни са всякакви манипулации. Но пък можете да обмислите своя бъдещ образ и да го визуализирате. Тогава последвалите посещения при фризьор ще доведат до очаквания резултат.

-26.09.-Луната е в Скорпион. Не посещавайте фризьорски салон. Заемете се с възстановяване,  овлажняване и подхранване на косата. Добър резултат ще дадат и маските за подхранване корените на косата на основата на водорасли и минерална основа.

-27.09.-Луната е в Скорпион. Неутрален ден. Ако нямате проблеми с нервната система и не сте раздразнителни, смело се отправете към фризьорския салон. Подстригвайте се, боядисвайте се, ако желаете. Тези манипулации ще ви направят по-секси и ще притеглят към вас еротично приключение.

-28.09.- Луната е в Скорпион. Денят става за посещение при фризьор, пак при условие, че не сте раздразнителни. Благоприятни са боядисването на корените и възстановяването на обичайната ви прическа. По-добре е да се въздържате от експерименти. Не е желателно да правите такова подстригване, против което се е изказал мъжът ви или ваш близък. Вашето незачитане на мнението им ще доведе до сериозен конфликт.

-29.09.-Луната е в Стрелец. Творческите експерименти с косата са нежелателни. Но ако си направите прическа в духа на новото, към което се стремите, ще имате успех. Успешни ще бъдат и химическото къдрене, подстригването с горещи ножици и многоцветното боядисване.

-30.09.-Луната е в Стрелец. Чудесен ден за посещение на салона. Подстригването ще привлече в живота ви любов и нови, полезни запознанства, а боядисването – ярки събития и положителни емоции. Препоръчителни са и подхранващите маски на косата.



Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects