Красив маникюр – модни рисунки върху ноктите у дома


рисунки върху ноктите
Тази година се оказа изключително богата на модни тенденции, които не подминаха и маникюра. И просто трябва да търсим повод, за да се изявим с нова идея. И, ако се интересувате от модните рисунки върху ноктите през оставащите месеци на 2014 година – добре дошли в нашия обзор!
Като цяло маникюрът се отличава със своята нееднородност. Трябва да отбележим, че еднаквите нокти останаха в миналото. Сега всяка пластинка може кардинално да се различава от другите. Акценти могат да подчертават различни области от нокътя, особено с помощта на матово покритие и гланц. Ако искате нещо необикновено, опитайте да експериментирате с текстура, не с цветове.
 Актуалните тенденции могат да се приложат и у дома от тези дами, които планират да си направят красив маникюр в домашни условия. Например симетричен рисунък около една надлъжна лента ще направи нокътя визуално по-дълъг. Популярни съчетания са сиво с черно и червено, бяло с черно, виолетово със златно или бяло.
Актуален за предстоящите студени дни на есента и зимата е синият маникюр във всичкото богатство на нюансите му. Типична комбинация е със сребро и ярки зимни звезди. Ефектен е преходът от бяло до синьо. А блестящо синьо със златна декорация е чудесен вариант за новогодишен маникюр, но за това ще говорим по-нататък.
Казват, че момичетата, които обичат красиви рисунки на животни върху ноктите си, имат весел характер. Най-простите идеи са петна на ягуар или котешки стъпки. Пък, ако искате, може да прибавите към традиционния френски маникюр няколко щриха и да получите цяло семейство от мили панди. Повярвайте, че „вграждането“ на змийски люспи ще направи по-добро впечатление от монотонно боядисаните нокти.
Не излизат от мода и флоралните мотиви, като водещи са акварелните тонове – цветчета, клонки, листа – избирате вие.
Друга модна тенденция е пределната яснота на линиите. Ефект,който се постига чрез светла основа и тъмен рисунък върху нея. Интересно ще изглеждат бели линии върху червено, например.
Ако искате нещо нееднородно, редувайте цветни клонки с тънки линии.
Червеното – цветът на страстта, трябва да присъства и при лака. В нюансите на червено ще изглежда добре лунният маникюр или ефект омбре. Старайте се да не покривате цялата повърхност с червен лак. Комбинирайте го с прозрачна основа или лак с цвят металик или кристали.
Френският маникюр в преливащи цветове е чудесен вариант за клуб или дискотека. Съвременният френски маникюр е с цветни преходи, големи рисунки, дантела върху ноктите.
Виждате, че красивият маникюр в домашни условия не е идеална формула, а начин да изявите себе си. Затова – използвайте своето вдъхновение до максимум!

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects