Яке Parka – ретро модата отново е актуална

Всички помним едновремешните удължени модели якета, които често имаха доста безформен модел. Днес тези фасони се връщат с пълна сила на мода, но този път той е усъвършенстван до идеала, за който всяка една жена може да си мечтае, съчетавайки едновременно стилен дизайн и неописуемо удобство.

Световните дизайнери смело се надпреварват, за да създадат все по-красиви модели, но лично според нас едно от най-удачните е на марката H&M. Най-интересно е това, че този фасон якета практически веднага премина от модните подиуми в уличната мода, за да се трансформира в хиляди различни стилове.



Какво е това Parka?

Най-простичко казано това е яке, което наистина е предназначено за да ви защити от студа. Често има големи джобове за украса, макар че днешните му вариации са доста различни и са добавени допълнителни детайли за повече женствен шик. Ако държите на традициите и сте почитател на класиката, тогава ви съветваме да заложите на Parka в тъмно-зелен оттенък. Много от жените веднага заклеймяват тези връхни дрехи като демоде или просто старомодни от колекциите на бабите им, но това може да се случи само, ако не сте успели да оцените тази модата в нейния истински блясък. Причината да не успявате да разберете модните тенденции не е в това, че те не са красиви или че не отиват на всеки, а в това че не сте се научили да съчетавате правилно дрешките ви. Модата е едно, а стила – съвсем друго. Ако имате проблеми с това, тогава нашия съвет е да погледнете последните модни ревюта на световните дизайнери за есен-зима 2014-2015 и да видите нагледно, по какъв начин и как да съчетавате вашите якета с този стил. Уверяваме ви, че веднъж свиквайки с това, вие винаги ще успяват да изпъкнете сред тълпата с умението си да комбинирате дори на пръв поглед напълно различните вещи.



Днес много от холивудските звезди залагат на якета Parka, съчетавайки ги дори с по-деликатните и женствени облекла. Вземайте пример от тях и поднесете вашия образ с повече стил, добавяйки различен подходящи аксесоари. Можете смело да съчетавате вашите връхни дрехи с изящни рокли, кожени клинове, дънки или пък с мини поли. Днес съществува погрешно мнение, че този модел зимно яке е предназначен само за casual стила, но това далеч не е така. Така например смело можете да го съчетавате с клинове, обувки на нисък или висок по-денел ток, мини рокли и така нататък. Едно уникално съчетание е това между стилните якета Parka и стила гръндж, така че не пропускайте да експериментирате и на тази модна тема. 




Безспорно, каквото и да си говорим дизайнерите си знаят работата и тази година са се постарали наистина много. Не пропускайте да сте една от първите стилни жени, които са опитали този нов глобален тренд и са го усъвършенствали ефектно под своя личен моден стил!

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects