Пет стилни прически, които правят жените по-млади


прическа за дълга коса
Във всички времена и във всички кътчета на света жените искат да изглеждат по-млади. Нещо, което могат да постигнат чрез дължината и цвета на косите си. Ще ви разкрием някои женски хитрости и ще ви помогнем да намерите правилния си образ, за да бъдете привлекателни и очарователни.
1.Не винаги тъмно русата коса и дебелата дълга френска плитка ще ни направят да приличаме на „ученички“.  Не е ли по-добър вариант небрежно падащата свободна коса? А светло русият цвят определено подмладява. Такъв младежки и естествен образ пасва за всякакъв тип лице.
2.Тъмна,права и равна коса, събрана в кок на тила, създава често мрачна визия. А по-светлите тонове, съчетани с обемна прическа или меки вълни, изглеждат разкошно и могат да скрият истинската възраст. Това е чудесен вариант за вас, ако имате овална или продълговата форма на лицето. Пробвайте! Последвайте нашия съвет и всеки ден ще се чувствате привлекателни и неповторими.
3.Каскадно подстригване
Светлите и дълги коси, в съчетание с прав и не гъст бретон, създават ефект на сериозност, на суровост. Много, много по-меко и женствено ще изглежда прическа  със скосен или вчесан настрана бретон и дълбоки, медно кафяви оттенъци. Дългата коса с тъмни, дълбоки тонове, практически пасва на всякакъв тип лице. Дамите с такава прическа ще се чувстват не само подмладени, но и по-женствени и съблазнителни.
4.Градуирани прически и подсрижки
Дългите прави коси с тъмно рус нюанс понякога изглеждат тъмни и безжизнени. Ако искате да изглеждате по-млади, ще се наложи наистина да промените този цвят и прическата . Златисто риж оттенък, красиви вълни и обем – ето отличен начин да заявите своето присъствие с тази динамична прическа.
5. Удължено каре
Кое избирате? Малки къдри с пищен обем или меки и лаконични вълни, сдържан обем и шоколадов оттенък на косата? Веднага можем да гласуваме „за“. Малките къдрици изглеждат неподредено, тежко и добавят някоя година към възрастта. Много по-млади и по-свежи ще изглеждате с удължено каре, което особено пасва на дамите с кръгло лице.
Жените могат здраво да заблудят околните и ловко да скрият своите години, като променят възрастта си чрез подстрижка, прическа и правилен цвят на косата.
Успех!

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects