Една рокля и три стилни образа за тази есен


малка черна рокля
Малката черна рокля е олицетворение на женственост и елегантност. И това не е изненадващо, като имаме предвид, че е създадена от великата Коко Шанел. Прародителката на съвременната черна рокля е била по-консервативна: пуританско деколте, дълги тесни ръкави, дължина под коляното и отсъствие на всякакъв интериор.Сега можем да си позволим да бъдем капризни, да изберем рокля с дантела или къдри, с изрези или пикантни деколтета, с бродерия или драперия, с всякаква дължина.
Но през всички времена едно нещо остава неизменно – универсалността на малката черна рокля. Тя е идеална база за образ във всякакъв стил и през всеки сезон. А заедно с чифт подходящи обувки, сако или яке, можем да се преобразим като хамелеон, да се адаптираме към различните жизнени ситуации. Ако спешно трябва да излезем нанякъде, независимо дали е за романтична или бизнес среща, за вечеря в ресторант или за среща с приятели, малката черна рокля е винаги добре дошла. Необходимо е само да изберем подходящите аксесоари към нея – чанта, обувки, сако, шал, бижута или нещо, лично предпочитано. В зависимост от придобитите детайли, това бижу от гардероба ни винаги „звучи“ различно.
Ние ви предлагаме три стилни варианта за моден имидж през ранните дни на тази есен. Три превъплъщения на една и съща рокля за среща, за разходка с приятели и за работа. Разбира се, избраният от вас модел трябва да бъде достатъчно изчистен и семпъл и в същото време елегантен, за да може да изпълни своето предназначение.
За романтична среща с любимия като чудесно допълнение към черната рокля се явяват нежно розова жилетка или сако в светъл, нежен тон и класически черни обувки, обеци с камъни и черна чанта съединител.
За разходка с приятели, малката черна рокля може да се комбинира с модна стилна раница, леки обувки или маратонки и дънково яке.
С черната рокля може да създадем перфектен образ за работа в комбинация с черно кожено яке, черни боти, стилна цветна чанта и семпло колие.
Доверете се на своя усет за красота и творчество и наистина ще постигнете три стилни образа за тази есен с вашата малка черна рокля.

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects