Актуални тенденции при тренчовете есен-зима

Всеки един сезон тренча е задължителна част от есенно-зимния гардероба на модерната жена, но все пак тенденциите се менят и тази година не е изключение от това правило. Дизайнерите непрестанно се стараят да ни изненадват с все по-красиви връхни дрехи и този сезон определено са се постарали наистина много.  Често обаче се получава така, че вие си купувате модерни дрешки, но не знаете как да ги съчетаете хармонично с другите вещи в гардероба ви, затова днес ще засегнем и тази тема, за може да сте наясно с всяка една подробност що се отнася до тренчовете и не само.

Тази есен дизайнерите ви предлагат разнообрази фасони, започвайки от класически модели и стигайки до доста екстравагантни кройки на връхните дрехи. Така например един от трендовете този сезон са връхните дрехи с различни разцветки: с абстрактни или цветни принтове, в контрастни цветове или пък с рисунки в стил поп-арт. Непроменена си остава само формата на тренча, тъй като това вече си е класика и би било трудно дори да си представим нещо коренно различно от така обичаните есенни връхни дрехи, но все пак както вече казахме, вариации на модела също няма да липсват. Ето защо избирайки  фасон, се ориентирайте само на личните ви предпочитани и желани, съчетавайки ги с актуалните тенденции есен-зима и с типа на вашата фигура.

Интересно е това, че прототипа на съвременния модел тренч е станала връхната дреха на британска армия от 1901 година. Дори след толкова много време и повече от век по-късно основната кройка и детайли са се запазили, но все пак днес фасоните са значително по-женствени и нежни, макар че можете да намерите и унисекс стила, тъй като както знаете той е много актуален последните години. Всяка една модерна жена трябва да има в колекцията си поне един класически модел, тъй като с пълна сила можем да кажем, че тази дреха е една от базовите в гардероба на модерните и стилни дами.


С какво да носите вашите тренчове?

·         Най-добрата комбинация и до днес си остава тази с ефирните и нежни рокли със средна дължина, като най-често връхната дреха не се закопчава, а се оставя свободна. Подходящи обувки в случая са ботушите, както и други женствени модели обувки.
·         Можете смело да ги комбинирате и с поли тип молив. Тук е важно дължината им да е по-къса от тази тренча или ако все пак искате тя да е по-дълга, тогава максимума е десет сантиметра. Високите токчета са най-добрата комбинация за този женствен есенен look.
·         Дънките също са подходяща дреха, с която можете да ги комбинирате. Така например фасонът скини е доста добър вариант, както и актуален, което е не по-малко важно.



Дамският тренч този сезон е истинско олицетворение и символ на елегантността и свободата. На него са му присъщи особено строги линии, но въпреки това той може да се комбинира и с ежедневното облекло. Класическите цветове и до днес са кафявите и пясъчните оттенъци. Ако искате да заблестите и да изпъкнете с вашия уникален стил, значи със сигурност трябва да прибавите към колекцията ви поне един тренч в стила на модата за 2014-2015.

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects