Тенденции в грима за есента и зимата


моден грим за сезона есен зима на 2014 / 2015 година
Следващите поне четири месеца ни чакат студ, вятър, сняг и суграшица и други „радости” на есенно-зимния сезон. Но това, скъпи дами, съвсем не означава, че трябва да униваме и да се стараем по-малко относно визията си. Особено по отношение на грима. Пък и нали лицето е най-видната частa, която не крием под топлите дрехи. Нека да разгледаме заедно модните тенденции в грима, за да продължаваме да украсяваме очите, веждите и устните си в крак с новите направления.

Няма какво толкова да говорим. Още първият поглед към модния сега грим насочва вниманието ни към аристократичната бледност/логично-слънцето е зимно/, идеален тен на кожата/пък и кога ли не е бил на мода/, ярки устни и акцент върху очите. Ще кажете, че всичко е старо? Но има много подробности и детайли, характерни за есенно-зимния грим.

Аристократичната бледност, с матов, идеално равен тен, без намек на загар, е основна тенденция за студените сезони. Ако лятото трябваше максимално да се очертае основния контур на лицето, то за зимата основната задача е да се постигне равен, сияещ тон.

Очната линия никога не излиза от мода. Тя може да бъде тънка и незабележима, сребриста  или наситена и секси, с ефекта на котешки очи. Очна линия или тъмни сенки, придаващи драматичен вид на лицето, поставят акцент върху очите. По-креативните дами могат да поекспериментират с грим в злато и мед, в кафяви, шоколадови и бронзови цветове, както и със сребрист металик. Естественият и синият грим от лятото са актуализирани съобразно сезона, сенките и моливите стават все по-лилави. Освен обичания опушен грим, модни за есента и зимата са сенките в кафяви, розови, червени, шоколадови и лилави нюанси, както и естествените тонове с фини, блестящи частици

Тъмното червило, което е много капризно, защото прибавя някоя и друга година, е хит и изглежда много красиво на устните. Тъмно червено, тъмно кафяво, винено и бордо, то трябва придава модна матирана, кадифяна текстура на устните. Ако имате необходимото самочувствие, ако сте изпълнени с чувственост и дързост – използвайте ярко червеното червило, секси и супер модно за есенно-зимния сезон.

Все по-популярни стават гъстите вежди. Ако вашите са светли, може да нанесете по-тъмен молив, но съобразен с цвета на лицето.

Гримът е чудесна възможност за всяка жена да покаже всеки път своята креативност и артистичност, което и позволява винаги да изглежда свежо и модно. Нека студените сезони не ви спират да създавате гъвкави и уникални актуални образи.

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects