Рокът в модата – бунтарство и изтънченост


Рокът не само, че не е забравен в миналото, но и с нова сила превзема модата на 2014 година с изобилие от кожа, ярки принтове и характерни силуети. Предпочитан от дръзките, целеустремени и съблазнителни натури, чужди на всякакви забрани и правила, той съвсем не е лишен от изтънченост и скъп шик. Елегантни панталони с меки драперии в областта на талията, стесняващи се надолу, обемни блузи, класически ризи от шифон, удължени сака, напомнящи смокинг, рокли „Прегърни ме“, дълги поли, тесни панталони и асиметрични горнища, кожа и деним, внимание към детайлите – всичко това с мярка и елегантност, придаващи много женственост, закачливост и привлекателност на образа. С лекота може да бъде създадена хармонична визия с къс топ и пола до коленете, с висока талия и меки драперии, с прозрачна блуза в тандем с панталони тип банани, допълнени с къс жакет или дълго сако, с къса тясна рокля с дълги ръкави и ефектни кръгли изрези.
За любителките на спортния стил ,рок модата също има интересни предложения като свободни къси панталони, допълнени от суичър  с ярък печат или бриджи от кожа, комбинирани с ярко пролетно яке. За вечерта може да се предпочете ярък син гащеризон, декориран с пайети.
Роклите в рок стил, макар и с прости вталени кройки, впечатляват с оригиналния си, често плетен декор.
И, разбира се, не могат да бъдат подминати аксесоарите, допълващи рок образа – широк кожен колан с масивна катарама, който съпровожда почти всеки комплект, като му придава бруталност и дързост. Има и по-изискани кожени колани, с монолитни вложки от злато или сребро. Що се отнася до обувките, може да се види интересна симбиоза между изящни високи модели и масивни кожени елементи , поставящи акцент върху глезена. Интересни са и полуботите от дантела, с шнурове и отворени пръсти.
Несъмнено, рок вълната, така силно навлизаща в пролетната мода, провокира със своите стилни и съблазнителни предложения, буквално пропити от противоречия , свобода и оригиналност. Ако експериментирате и решите да влезете в рок визията, със сигурност ще се качите на гребена на модната вълна.

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects