Мемоарите на една кучка...

Всяка една жена е имала неприятен опит в любовта, когато един мъж не се е отнасял добре с нея или дори е била главно действащо лице в още по-неприятни ситуации. В такива момента съвсем естествено ви се иска да станете кучка и да можете да контролирате всеки един мъж. Но всяка една от вас може да се научи на това?

Коя е кучката?

Интересно е това, че мъжете и като цяло хората имат различна представа за тези жени. Според част от тях това е просто безумно красива дама, която се възползва от това, за да постигне всичко, което поиска и така контролира мъжете – със своята красота и божествен чар. Други пък я характеризират като изключително умна и успешна, която умее да манипулира хората около себе си и винаги да постига това, което иска и желае. Такава жена няма да се пречупи и да се спре пред никаква трудност. Нима обаче всяко едно момиче, което винаги е било ”добро” и възпитавано от малка да бъде послушна не си мечтае за това? Имено тези жени, които в един момент се сблъскват  с истинската реалност желаят най-силно да станат истински кучки! Все пак те според тях винаги имат успех с мъжете и никога не се провалят във всяко едно начинание.

В действителност обаче не е толкова трудно да си заслужите това звание, като понякога дори е достатъчно да отказвате в това да помогнете на някого, който се е нуждаел от подкрепа. Такива жени доста често биват веднага заклеймявани като кучки и то само заради този единствен факт. В действителност обаче това е черта на една истинска жена, защото вие не можете да бъдете винаги на линия за всеки и да се притичвате на помощ, когато той има нужда от вас. Все пак вие имате и свой личен живот, така че не се страхувайте да отказвате на хората около вас. Разбира се, че ние не казваме това, че една уверена в себе си жена е длъжна да отказва на всеки, а дори и на най-близките си хора, но просто трябва да можете да отсейвате един вид тези молби и да си преценявате кога наистина трябва да услужите и да помогнете на даден човек.
Можем ли да манипулираме околните и да ги използваме като марионетки? Разбира се, че отговора е да! Психолозите дори посвещават не един или два тома на тази тема от професионалната си литература. За съжаление обаче почти никъде не се казва най-важното, а именно това че така не е обезателно, че вие ще се почувствате щастливи от това, че сте се възползвали от човек посредством манипулациите. Разбира се никой не отрича малките женски хитрости, но все пак е добре да знаете това, че хората около вас ви обичат за това, което сте вие, а не защото умеете да ги управлявате посредством методите на психологията.

В действителност кучката е просто една уверена, силна и истинска жена, но именно заради тези си качества доста често именно жени, които са слаби и не умеят нищо сами да постигат в живота си, заклеймяват тези дами. Това обаче не бива да ви притеснява, защото е по-добре да сте кучка, отколкото поредната жена, която не знае, какво иска и най-важното как да го постигне!


Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects