Звезден прах и изтънчен стил в гримирането 2014-2015


Празниците наближават с пълна сила, а с това се увеличава и желанието на всяка жена да промени нещо във визията си, разкривайки истинската си естествена красота и божествен стил. За да се случи това няма да ви се налага да лягате под ножа и да се оперирате, а просто да се доверите на новите изключително демократични модни тенденции в гримирането есен-зима. Уверени сме, че ако приложите на практика модните съвети на световните стилисти и гримьори ще усетите истински моден прилив на красота, очаровани и звезден прах!
Един от водещите трендове този сезон е червеното червило.  Сигурно всички сте чували,че този оттенък отива на всяка жена,но много от вас не са на това мнение. Грешката ви е една и това, че прост не сте експериментирали достатъчно, за да намерите идеалния оттенък на червеното, който да ви отива и да разкрива красотата ви. Ако сте блондинка, тогава заложете на доматено червения нюанс, а ако сте брюнетка – керемидено червения оттенък. Звездната визия не е само идеален стил, но и вътрешно усещане, защото колкото и да сте красива, ако не се чувствате добре и нямате самочувствие, тогава и околните ще усетят това. Ето защо е особено важно не само да спазвате новите модни тенденции всеки сезон в гримирането, но и да се съобразите с вашите желание. Така например ако усещате, че с червено червило не се харесвате, тогава просто заложете на любимия ви оттенък и оставете експериментите с ярките цветове за по-нататък във времето, когато ще сте готови за това.
Красивите очи са задължителна част от всеки идеален грим, но тук не визираме само оттенъците на вашите сенки, които ще използвате. Дори самата Клеопатра е знаела това, а именно че красивия поглед винаги привлича като магнит мъжете. Тяхната красота обаче не зависи само от това, на какъв грим ще заложите и какви цветове ще използвате, но и от факта дали областта около очите е здрава, безупречна и гладка. Както знаете, именно там кожата там е най-тънка, така че не забравяйте да използвате специални кремове или пък домашни маски, за да се радвате на красиво и свежо лице. Относно модните тенденции, този сезон особено актуални са лилавите, златистите и пастелните нюанси при сенките, така че ако заложите на тези цветове в грима на очите ви, тогава със сигурност ще заблестите като звезда и ще изпъкнете с идеалния си моден почерк.
Като цяло този сезон на мода е nude грима, а именно естествеността, така че не се старайте да натрупате много продукти на лицето ви, а просто подчертайте вашата красота и акцентирайте на достойнствата ви. И не пропускайте да се „облечете” с нежен и деликатен аромат, с който да завършите вашата звездна модна визия!

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects