Козметика Estee Lauder – мечтите се сбъдват

косметика Estee Lauder
Всички сме чували за маркова козметика, но понякога се замисляме за това дали си заслужава да даваме парите си за тези по-скъпи продукти. За да ви улесним сме решили да публикуваме поредица от статии, в които да разглеждаме различните козметични брандове, а също така какви са техните предимства и недостатъци.

Още от самото си създаване през далечната 1946 година, Estee Lauder успя да предизвика бурен интерес към продукцията си, като днес нейната козметика се продава по цял свят и няма жена, която да не е чувала тази марка. Дори във всички модни женски списания редовно се публикуват различни иновативни козметични продукти на бранда, като така донякъде може би сте запознати с тази козметика. Днес с пълна увереност можем да кажем, че много от жените ползват именно нея и са доволни от резултатите, които се постигат с нейна помощ. Продуктите им имат едно много силно предимство, а именно това че те успяват да се преборят с недостатъците на кожата, а също така марката винаги спазва думата си или казано с други думи ефекта от техните продукти е точно такъв, какъвто е заявен в описанието на всяко козметично средство. Като недостатък можем да споменем само това, че част от техните средства имат силен парфюмен аромат, а не всички жени харесват това. Съгласни сме, че цената е по-висока от средния клас, но пък ви уверяваме, че си заслужава да похарчите всеки лев, защото това наистина е много качествена козметика.
Асортиментът на Estee Lauder е наистина впечатляващ и просто можете да се объркате в това разнообразие и да не знаете, на какъв продукт да заложите. Тук обаче марката е намерила решение, тъй като във всички техни магазини, както и в шопинг центровете, където се предлага козметиката им има тестери на бранда, за да можете да процентите дали точно това е вашето средство. Едно от най-големите достойнства на компанията са техните овлажняващи и хидратиращи кремове, които са наистина вълшебни и имат уникален ефект на кожата. Ето защо тази марка е просто без конкуренция в тази област и със сигурност може да предложи на вашата кожа точно това, от което се нуждае тя. Декоративната им козметика също е потресаваща и заслужава отделно внимание. С тяхна помощ лесно ще подчертаете естествената си красота и женственост, така че смело можете да им се доверите, както на продуктите им за грижата за кожата, така и при всеки един грим, който искате да си направите.


Едно от предимствата на Estee Lauder е това, че марката не спира да се развива и постоянно предлага на своите клиенти различни иновативни продукти. Опитвайки тяхната козметика, ще останете не само очаровани, а дори ще се пристрастите към качеството на продуктите им и ефекта, който ви дават те! 

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects