Актуални тенденции при шаловете 2014-2015


шалове 2014 / 2015
След като официално се сбогувахте с топлото и така обичано от всички лято, е време да рефрешнете гардероба си с модерните аксесоари за този сезон, които заедно с това ще ви предпазват от променливото и коварно време през есента и зимата. Шаловете са задължителен акцент към визията за студеното време, тъй като те имат не само практичната цел да ви подарят неописуем комфорт и топлина, но и заедно с това ще украсят образа ви, добавяйки особено очарование към всеки тоалет.
За да бъдете стилна и наистина модерна жена, следваща последните тенденции, вие трябва да избирате не само красиви модели, но и такива, които да отговарят на последните трендове на сезона. Много от жените се отнасят доста несериозно към избора на шаловете и другите подобни аксесоари, а в действителност именно те са онзи акцент на вашата визия, който може да направи дори най-скучните тоалети наистина модерни и красиви. Първото и най-важното нещо е това, че шаловете са задължителен детайл към образа ви не само есента, но и всеки друг сезон. Те са наистина универсални аксесоари, които са способни да сътворят чудеса с вашия образ и да го превърнат в ултрамодерен. Не забравяйте за това, че този елемент трябва да играе ролята на допълнение към тоалета ви или да бъде  главен действащ аксесоар в образа ви. В първият случай той се избира под цвета или материите на дрехите ви, а във втория – той трябва съществено да се отличава от облеклото.
Така например ще бъде грешка да допълните палтото ви в нежно пастелен нюанс със светло син шал, тъй като двата цвята в случая не са толкова силни, за да се съчетават хармонично помежду си. Това обаче не може да се каже за шал в ярко жълт цвят, който ще стане прекрасен главен акцент в образа ви. Този сезон дизайнерите предлагат множество интересни варианти, започвайки от кадифените фасони в приятно бежови оттенъци и стигайки дори до ярките принтове или пък геометричните мотиви на шаловете. Тази  есен и зима особено актуални са небесно сините оттенъци, нежно розовите, кораловите, пастелните, а също така и класически черните модели. Не се бойте да експериментирате с принтовете и различните рисунки на шаловете, защото те са водещ тренд на сезона. Така например есен-зима 2014-2015 особено актуални са геометричните рисунки и абстрактните цветя, които са способни да внесат изтънчен разкош и ефектен стил във всяка една модна визия.
Няма как да не обърнем внимание и на материите, от които се изработват шаловете тази година. Както знаете контраста днес е на мода, което се вижда особено силни и при тези аксесоари. Не трябва обаче да пренебрегвате и класическите фасони, които винаги са актуални и могат да украсят деликатно и нежно всяка една визия, превръщайки ви в модна принцеса на вечерта!

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects