Грим и дрехи за смугли дами. Практични съвети.


Грим за смугли жени
Изберете течна основа преди нанасянето на козметиката. Подберете по-тъмен оттенък, за да отстраните мазния блясък, към който е склонна смуглата кожа. По-светлите нюанси могат да доведат до нееднороден тен на лицето. Не се увличайте по пудрата, тя е подходяща за светлата кожа. Кораловият руж е отлично допълнение към тена.
Най-труден е изборът на сенките, като най-подходящи са вариантите със светлоотразяващи частици, с блясък, с преливащи ефекти. Отлично решение са и сенките със сини и виолетови нюанси.
Очната линия и спиралата в кафяви или синьо-виолетови нюанси ще направи погледа ви по-женствен и стилен, а най-подходящ е черния цвят.
Когато избирате червило е по-добре да се спрете на вариантите с тон или два по-светли от устните, защото ще им придадат много свежест. Най-грешният избор е светло червило с блясък. За вечерен грим смуглите дами могат да изберат сминдално червеното, но не е желателно да използват ярко розово или цвят на кафе. Помнете, че за да бъдете ефектни и стилни, трябва да акцентирате само на една точка – или устните, или очите.

Цвят на дрехите и украшенията на смуглите дами.
Поради специфичния тен на лицето трябва да се избягват в дрехите цветове като черно, синьо, розово, светло кафяво и светло синьо. Незаменими помощници при създаването на неповторим стил ще станат оранжевите, червените, белите и жълтите нюанси.
Най-добрите приятели на смуглите дами са не брилянтите, а украшенията с елмази. Най-подходящи за техния тип кожа са платината и среброто. Желателно е да се избягват накити от злато и с масивни камъни.

Очарователни и завладяващи, дамите със смугла кожа изглеждат по-еротично и секси, носят особен чар. Най-добрият начин да разберат кои са най-подходящите за тях цветове, е да експериментират, базирайки се на получената информация и вроденото си чувство за вкус и стил.

И накрая – парфюмът. Тези разкошни смугли красавици могат де си позволят повече, отколкото другите жени, да използват тежки и съблазнителни аромати, резки, малко приличащи на мъжките или сладникави, приличащи на източните.


Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects