Грим и дрехи за смугли дами. Практични съвети.


Грим за смугли жени
Изберете течна основа преди нанасянето на козметиката. Подберете по-тъмен оттенък, за да отстраните мазния блясък, към който е склонна смуглата кожа. По-светлите нюанси могат да доведат до нееднороден тен на лицето. Не се увличайте по пудрата, тя е подходяща за светлата кожа. Кораловият руж е отлично допълнение към тена.
Най-труден е изборът на сенките, като най-подходящи са вариантите със светлоотразяващи частици, с блясък, с преливащи ефекти. Отлично решение са и сенките със сини и виолетови нюанси.
Очната линия и спиралата в кафяви или синьо-виолетови нюанси ще направи погледа ви по-женствен и стилен, а най-подходящ е черния цвят.
Когато избирате червило е по-добре да се спрете на вариантите с тон или два по-светли от устните, защото ще им придадат много свежест. Най-грешният избор е светло червило с блясък. За вечерен грим смуглите дами могат да изберат сминдално червеното, но не е желателно да използват ярко розово или цвят на кафе. Помнете, че за да бъдете ефектни и стилни, трябва да акцентирате само на една точка – или устните, или очите.

Цвят на дрехите и украшенията на смуглите дами.
Поради специфичния тен на лицето трябва да се избягват в дрехите цветове като черно, синьо, розово, светло кафяво и светло синьо. Незаменими помощници при създаването на неповторим стил ще станат оранжевите, червените, белите и жълтите нюанси.
Най-добрите приятели на смуглите дами са не брилянтите, а украшенията с елмази. Най-подходящи за техния тип кожа са платината и среброто. Желателно е да се избягват накити от злато и с масивни камъни.

Очарователни и завладяващи, дамите със смугла кожа изглеждат по-еротично и секси, носят особен чар. Най-добрият начин да разберат кои са най-подходящите за тях цветове, е да експериментират, базирайки се на получената информация и вроденото си чувство за вкус и стил.

И накрая – парфюмът. Тези разкошни смугли красавици могат де си позволят повече, отколкото другите жени, да използват тежки и съблазнителни аромати, резки, малко приличащи на мъжките или сладникави, приличащи на източните.


Пролетно-есенни обувки

Нощници

Спално бельо

Удобни домашни халати

Бански за всеки вкус

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects