Модни тенденции при вечерните рокли 2014-2015


Всяка една жена обожава модата и се старае да спазва модните тенденции на всеки сезон. Когато обаче говорим за вечерните рокли, то тук нещата са особено сложни, защото все пак визираме официално събитие и вие искате да се превърнете в кралица на вечерта, но понякога това може да е наистина трудна задача, защото границата между стилните вечерни рокли и вулгарната визия е доста тънка. За да не се превърнете в грешка на модата при следващото ви важно събитие, ние сме ви подготвили изключително полезен списък с това, какви ще са водещите тенденции при моделите на официалните рокли 2014-2015.
Цветови решения
Този сезон особено внимание се обръща на елегантността, разкоша и същевременно минимализма.  Модните тенденции диктуват определени правила при цветовете на вечерните рокли, които днес са особено демократични и всяка една дама лесно ще намери не само идеалната кройка за себе си, но и оттенък. Този сезон със сигурност трябва да забравите за крещящите цветове, които са признак на лош вкус и липса на стилен моден почерк. Удачен вариант е вечната класика или пък съчетанието между черно и бяло на вашата вечерна рокля. Основната нотка на всяка една официална дреха този сезон есен-зима е не само нежността на кройката, но и благородството, което носи в себе си.  Ако се загледате в модните списания, тогава ще забележите, че този тази есен дизайнерите са били вдъхновени от красотата на скъпоценните камъни. Оттук сами можете да си направите извода кои ще са актуалните цветове– рубиненочервен, нежно син и женствените лилави оттенъци. В подобни вечерни рокли всяка една жена ще заблести като скъпоценен камък,  разкривайки деликатно красотата си. 
Модерни кройки 2014-2015
Този сезон ще са актуални роклите, при които присъстват елементи на плисиране, а също така и нежните дантелени акценти, които могат да са, както в предната част на модела, така и на гърба, което определено е особено женствено. Мнението на дизайнерите определено съвпада и тази есен-зима ключова област ще е деколтето. Ето защо днес можете да видите множество модели вечерни рокли с различни интересни акценти в тази област, което може наистина да ви удиви, защото възможностите са наистина безгранични и безумно красиви. Откритите рамене също са не по-малко актуални, но все пак незабравяйте, че вече сме есен, така че си вземете и някаква подходяща връхна дреха, ако ви предстои важно събитие. Многослойността на материите също се приветства, като често именно този ефект може да създаде празничния и разкошен вид на една рокля.
Както сами се убедихте, изборът ви на различни модни тенденции при вечерните рокли есен-зима няма да е никак малък, така че всяка една жена ще може да открие своето модно бижу, което да я превърне в кралица на вечерта. И не забравяйте за дребните на вид аксесоари, които обаче са много важна и задължителна част от всеки един женствен и стилен образ!

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects