Есенни якета 2014-2015 – стил и практичност


Есента винаги е непредсказуема, но въпреки това вие лесно можете да бъдете стилни и красиви, дори когато навън вали.  Есенните якета за този сезон ще се отличават особено силно със своя комфорт и интересен дизайн, но заедно с това минимализма ще бъде не по-малко обожествяван от дизайнерите.

Както се досещате, това време от годината не може да се размине без студените и прохладни сутрини, докато на обед времето става горещо и е доста трудно да изберете такива връхни дрехи, които да ви осигуряват комфорт през целия ден. Моделите, при които се подчертава дискретно талията с някакъв декоративен елемент са доста актуални, като плюсът при тях е това, че не увеличават визуално фигурата, но за сметка на това изглеждат доста стилно и могат да се адаптират лесно, както към ежедневните ви, така и към елегантните ви облекла. Заедно с това авиаторските якета също ще са не по-малко актуални. Погрешна представа е това, че тези модели са предназначени само за зимния сезон, тъй като те могат да са изработени и в по-лек вариант, като така да не са толкова топли и да са отличен вариант за есента. Все пак за дъждовното време на година няма нищо по-удобно, комфортно и стилно от едно кожено яке. Този модел лесно може да се съчетава с по-женствените дрехи от вашия гардероб, а също така с тоалетите в стил casual или дори с по-деловите ви облекла за работа. Те изглеждат много стилно в съчетание с цветни рокли, поли тип молив и с класическите високи ботуши на ток.
Друг актуален тренд през този сезон ще бъдат якетата с крив цип, тоест той не се намира по средата, а от ляво или от дясно. Те са истинска класика в модата, точно както и черните класически рокли, с които то също може успешно да се съчетае. Освен това, спокойно можете да добавите към тоалети ви слим дънки, като така визията ви ще бъде по-ежедневна, така че не пропускайте да опитате тази модна комбинация. Интересното в случая е това, че моделите без излишни допълнителни метални елементи на тях, могат лесно да се превърнат в универсална връхна дреха от гардероба ви, тъй като се съчетават ефектно с почти всяко облекло. 


Не по-малко модерни ще са удължените модели якета, както и тези с така наречения модел teddy. Модата е удивителна сила и дори истинско изкуство, което всяка една жена трябва да изживее. Никога обаче не правете грешка да се превръщате в нейни роби, затова избирайте само тези модерни дрехи, които не само да са актуални, но и да ви харесват, както и да подхождат на фигурата ви. 

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects