Лачени чанти 2014-2015 – епохата на божествения look

Съвременната мода е трудно да се представи без лачените аксесоари, които малко или много присъстват във всеки един тренд на годината. Блестящите чанти просто привличат със своето сияние и красота, така че със сигурност по нищо не отстъпват на матовите кожени модели. Дори може би сте забелязали, че лачените чанти присъстват във всяко едно дефиле на световните дизайнери без значение от сезона. Те са просто един едновременно лаконичен и екстравагантен аксесоар, който може да се пригоди ефектно към всяка една женска визия.

Перфектното сияние
Блясъкът, който отличава тези лачени чанти може да се сравни именно най-точно със сияние. Това е безумно красива женственост и магнетизъм, която просто е трудно да се опише с думи. Не забравяйте, че сега на мода е именно съчетаването между напълно различните вещи, така че не е обезателно да комбинирате тези акценти само с официалните ви тоалети. Не веднъж сме казвали, че модата е като хамелеон, така че се възползвайте от това нейно качетсво и направете вашия префект образ заедно с лачените чанти.  Важното тук е да знаете, че този материал трябва да се поддържа добре, за да може съответно и вещите, които са изработени от него да ви радват дълго време. Най-важният съвет тук е да ги пазите от резките промени на температурата, защото така кожената ви лачена чанта може да се напука. Това тук не означава, че нейното качество е лошо, а просто все пак всяка една материя си има своите особености, така че имайте това предвид.
Деликатен разкош
Много от жените си отказват в удоволствието да носят такива дамскиаксесоари в ежедневието си, защото имат погрешната представа, че те са предназначени само за някакво специално събитие, но това не е така. Истината е, че тези чанти могат да се отличават и с особено деликатен разкош, така че ако заложите на тях веднъж, тогава ви уверяваме, че вече няма да се откажете от тези акценти към облеклото. Все пак, както може би сами ще се досетите, всяка една вещ може да бъде изработена, както в минималистичен и лаконичен стил, така и в по-екстравагантен и ефектен фасон.


Слагайки чертата на днешната ни тема, можем да добавим, че този сезон дизайнерите отново ни показват уменията си с пълна сила, а именно че всяка една вещ може да заиграе по съвсем различен начин. Възползвайте се от този моден подарък и разнообразете визията си със стилните дамски лачени чанти!

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects