Модни тенденции в грима 2014-2015


Гримът е способен да сътвори чудеса с една жена, разкривайки нейната красота и очарование. За да можете да подчертаете вашите достойнства и да скриете малките недостатъци, трябва да знаете не само как да се гримирате, но също така да се стараете да спазвате модните тенденции в make up-a. Всяка година гримьорите ни радват с все по-различни и красиви цветови комбинации, както и техники.

Чистата и гладка кожа винаги е моден тренд номер едно, но може би това е едно от най-трудните за постигане неща, защото тук не винаги можете да се справите само с някои козметичен крем, тъй като често причините са това, че не водите здравословен начин на живот. Колкото и да е красив един грим, той би изглеждат мрачно и дори некрасиво, ако кожата ви е покрита с черни точки или пак акне. Така например, ако имате пъпки по челото, тогава това е знак, че не се храните добре и че имате проблеми с  храносмилателната система. Именно лицето е огледало на начина на живот, който водите. Ето защо преди да бързате да изкупувате целия щанд на любимата си марка и да се гримирате според новите модни тенденции 2014-2015 трябва добре да се замислите дали кожата ви е здрава и ако не, тогава да се консултирате с дерматолог (не козметик!), за да решите кожните ви проблеми. Ако обаче всичко е наред и сте сред жените, които могат да се похвалят с красива кожа, тогава смело можете да действате и да се въплъщавате в хиляди образи, използвайки актуалните трендове и техники в гримирането.


И така, що се отнася до цвета на кожата, то тук е добре да знаете, че вече отдавна не на мода тена, тъй като както знаете слънцето и солариумите са едни от най-големите врагове на кожата, които могат съществено да я състарят. Сега на мода са бледните лица с ярък руж или в стил Снежанка, така че ако и вие имате по-бледен оттенък на кожата ви, тогава не бързайте да го скривате. Друга тенденция, която вече отдавна не е актуална това са графичните и прекалено тънки вежди. Сега на мода е естествеността, затова просто леко ги оформете, но не се старайте да ги правите така, че все едно имате не вежди, а просто две тънки лентички.Това не само, че не е модерно,но не е и красива, така че заложете и вие на нют визията.

Модерни оттенъци при сенките 2014-2015:
  • Кафяво, бежово, розово;
  • Оранжево, жълто, златисто;
  • Сиво, синьо, сребристо;

Модерни нюанси при червилата:
  • Сливово;
  • Тъмно червено;
  • Вишнево;
  • Винено червени;
  • Нежно розово;
  • Пастелни тона;

Ако спазвате тези простички съвети и насоки, ви уверяваме че лесно ще се превърнете в модна икона и ще изпъкнете с индивидуалността си. Не забравяйте обаче, че трябва да се съобразите не само с fashion тенденции в make up-а , но и с характеристиките на визията ви – цвят на очите и косата, бледа или тъмна e кожата ви и така нататък.

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects