Главни модни тенденции за есента на 2014 година


мода есен зима 2014 / 2015
Бледи клетки и умопомрачителна кожа, класически ивици и прозрачен латекс, камуфлаж и пера, мохер и перфорация, както и още други тенденции са сред модните за тази есен. Ако трябва да обобщим, можем да кажем, че показаното в модните  колекции за есенния сезон отразява десетилетия от миналия век, но с нов моден почерк, с минималистичен подход, с хитри декоративни техники.
Каретата през новия сезон ще бъдат толкова много, колкото райетата през миналия, но ще изглеждат по-свежо и смело.
Безусловно, през тази есен и идващата след нея зима, актуална ще бъде гладката кожа – скромна, но качествена и гъвкава, податлива за изработването на всякакви модели.
След като изумруденият беше главният цвят за миналата година, през тази, и особено за есента на 2014, дизайнерите още повече използват тъмните нюанси на зеленото. Като най-атрактивен се налага аквамаринът.
През тази есен туидът, като материал предимно за мъжки дрехи, е включен и в изработката на дамски тоалети, подчертаващи финия женски силует.
Все повече се включва зефирът. Този тънък, памучен, текстуриран плат особено се използва при изработката на рокли.
Тънкото като игла райе, признак на деловия костюм, никога не е изглеждало така модно, благодарение на съвременния поглед на дизайнерите.
Принтът „гъша лапа“ е особено моден за есента на 2014 година. Често той се смесва с карета или плат с друга текстура, например, дантела.
Обемните рамене и ръкави са тенденция, наложена в показаните независими колекции на много дизайнери.
През тази есен ватираният плат осезаемо присъства при дрехите с вертикални, хоризонтални, декоративни и всякакви шевове.
Камуфлажът през есенния сезон навлиза с нова сила и изглежда особено добре в грубия памучен или фин плат, върху кожа или ресни, чанти и обувки.
Моден за тази есен е прозрачният дъждобран, а роклите от латекс са си истинско предизвикателство, една от провокациите на сезона.
За да сте в крак с модата, извадете прибраните пуловери, рокли, палта, поли или панталони от мохер. Ако нямате – купете си, те са модни.
Дръзките, високи над коленете, ботуши отново са модни фаворити.
Дългите ръкавици от памук, лачена кожа, мрежа или друга необичайна материя ще допълват елегантния образ на стилните дами.
Популярната някога безформена торба се върна на мода. Вече втори сезон се експериментира с размерите и текстурите при нейната изработка.
И през тази есен моделиерите ни подариха множество нови идеи и решения, от които можем да почерпим вдъхновение за своята модна и завладяваща визия.

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects