Грим 2014-2015 – естествеността отново е на мода

Всеки сезон дамите могат да открият своят бюти образ, който да отговаря идеално на стила им и да подхожда разбира се на формата на лицето им. Тази година обаче сме особено очаровани от това, че естествената красота и макиажа, който у нас се нарича „грим без грим” отново е на мода. Най-общо казано това е начин деликатно да подчертаете най-красивите ви черти и да акцентирате именно на тях, но не с тежък и дори вулгарен макиаж, а с нещо нежно и много женствено.

Все пак, какво може да е по-красиво от natural look-а, с който една истинска дама да изпъкне и да засияе. Освен това не забравяйте, че и мъжете много обичат и ценят естествената красота, така че нека да започваме и да ви разкажем малко повече за този грим. Минимализмът като цяло е водещ тренд тази година, така че не беше никак неочаквано това решение на стилистите и водещите гримьори да съчетаят този образ и в това направление. Първата основна грешка в гримирането на много от дамите това е, че те използват прекалено много фон дьо тен и пудра, както и куп други продукти, с които да изравнят тена на лицето си и да скрият съответно малките недостатъци по кожата.  Това обаче не е особено красиво, особено на дневен светлина, а и всяка една жена е уникална сама по себе си и не нужно да слага толкова грим на лицето си. Именно лаконичността е модния апел на всеки стилист към дамите. Модата тази година е наистина уникална сама по себе си, но при гримирането смело можем да кажем, че сме преминали на едно по-високо ниво на развитие.
Стилът Nude е актуален не само в облеклото, но и в макиажа, така че смело дерзайте и залагайте на този различен и безумно нежен образ. За да направите такъв make up е важно предварително наистина добре да изчистите кожата си, а след това да работите с най-нежните естествени нюанси, подчертавайки естествената ви красота. В никакъв случай не добавяйте блясък към този грим, тъй като той е напълно неуместен в случая. Макиажът в стил nude 2014-2015 може да бъде, както изцяло естествен, така и с добавянето на малко цвят – нежно розово матово червило на устните, прасковен оттенък на скулите или пък неутрален и едва забележим бежов нюанс на очите. В този make up не се допуска използването на очна линия или други по-тежки акценти, а също така спиралите с ефект на изкуствени мигли. Ако все пак сте от жените, които обичат да акцентират на очите си и не си представят и ден без да използват поне лека очна линия, тогава ви съветваме да не добавяте никак друг акцент в грима ви, за да не се загуби ефекта, който търсите.


Може да ви прозвучи странно, но един друг тренд на този сезон е използването на оранжево морковени червила, които могат лесно да се превърнат в главен детайл във вашия make up. И не забравяйте, че няма нищо по-красиво от естествената красота!

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects