Лунният календар и грижите за косата през месец октомври - гарантиран резултат


грижи за косата според лунния календар
Грижете се за косата си и променяйте своя имидж според лунния календар и отличните резултати са ви гарантирани.

01.10. Луната е в Козирог.  Неподходящ за прически. Въздържайте се от боядисване. Направете лек масаж на главата и поглезете косата си с питателна маска.

02.10. Луната е в Козирог, осми лунен ден. Сполучливо ще бъде монохромното оцветяване в спокойни, естествени тонове. Подхранване на косата, масаж на главата и ушните раковини.

03.10. Луната е във Водолей. Неподходящ ден за фризьор. Подстригването ще доведе до проблеми със здравето и усложнения в общуването с околните.  Въздържайте се    от боядисване, вероятно е възникване на алергична реакция. По тази причина не трябва да се използват нови препарати и средства в грижата за косата.

04.10. Луната е във Водолей. Особено благоприятен за фризьор. Безпогрешно ще изберете най-подходящата прическа и цвят на косата, които хармонично ще се впишат във вашия образ. Освен това, на метафизическо ниво подстригването ще привлече към вас интересни хора и ще способства при създаването на полезни познанства.

05.10. Луната е в Риби. Неблагоприятен за подстригване и боядисване. Не използвайте препарати на спиртна основа. Отлични резултати ще дадат лечебни и възстановяващи процедури за косата и скалпа.

06.10. Луната е в Риби. Обстоятелствата отново не са благоприятни за подстригване и боядисване. Заемете се с подхранването и овлажняването на косата, направете топла маска на главата. Направете процедурите у дома, слушайки любима музика.

07.10. Луната е в Овен. Неблагоприятен ден за визита в салон. Въздържайте се от употребата на преса, ютия или горещи ролки за коса. Ефикасни ще бъдат подхранващи маски от стари народни рецепти.

08.10. Луната е в Овен, пълнолуние. Абсолютно неподходящ ден! Подстригването може да промени живота ви към лошо, а боядисването ще укрепи към вас всичко онова, от което сте искали да се избавите. Освен това, косата, подстригана по време на лунно затъмнение, губи своите жизнени сили и дълго време остава тънка и чуплива.

09.10. Луната е в Телец. И отново визитата при фризьор е нежелателна. Подстригването ще окаже неблагоприятно влияние на финансовото ви положение, на отношенията с роднините и деловите партньори. Ако все пак решите да боядисвате косата си, направете го сами. В този ден/ 15 лунен ден/ не позволявайте никой да пипа косата ви.

10.10. Луната е в Телец. Подстригването ще има благотворно влияние на вашето материално положение. Не се забранява боядисването. Хубаво е да се даде предпочитание на  спокойните природни нюанси или оцветяването в русо-златиста гама. Не експериментирайте.

 11.10. Луната е в Близнаци. Благоприятен за подстригване ден. Той ще привлече към вас любов и интересни познанства. Може смело да експериментирате с дължината, формата и цвета на косата си. Ако не сте планирали подстригване, направете си въздушна прическа, особено ако имате определена среща вечерта.

12.10. Луната е в Близнаци. Отличен ден за фризьор! Подстригването ще ви прибави не само привлекателност, но и лекота, особено ако изберете прическа, за която не са нужни силни фиксиращи средства и ако не подражавате на никого. Приветства се и креативното и многоцветното оцветяване. Препоръчва се йонизация на косата или разресване с мека четка.

13.10. Луна в Близнаци. Оставете косата да почива!  Не ползвайте препарати в грижата за нея. Не я навивайте с ролки, подарени от хора, в чиито добри намерения не сте сигурни.

14.10. Луната е в Рак. Подстрижете се само в случай, че дълго време сте били с дълга коса и сега искате да направите промяна с кардинално къса прическа. Може да се боядисате, но използвайте естествени и неярки нюанси.

15.10. Луна в Рак. Не се подстригвайте и не боядисвайте косата си! Добър ще е ефектът от подхранващи маски на основата на морски дарове, както и процедурите за възстановяване и лечение на косата с помощта на синя глина.

16.10. Луна в Лъв. Отличен ден за фризьор! Подстригването ще способства за затвърждаване  на вашето положение, ще привлече към вас весели и щедри хора, както и ярки любовни приключения. Може да направите първично боядисване в златисто-пшенични или рижаво-руси оттенъци. Успешно ще бъде и химическото къдрене. Ако не искате, пробвайте карвинг или просто обемна прическа.

17.10. Луната е в Лъв. Напълно благоприятен ден за пищни прически и креативно оцветяване. Успешни ще бъдат и всякакви лечебни процедури.

18.10. Луна в Лъв. Подстригването може да провокира влошаване на самочувствието, даже проблеми със здравето. Въздържайте се и от боядисване. Не използвайте непознати средства в грижите за косата през този ден.

19.10. Луната е в Дева. Отличен за фризьор ден! Подстригването ще привлече към вас материални блага и ще помогне за постигане на успехи във важни за вас дела. Направената през този ден прическа ще съхрани за дълго формата си, а боядисването на косата ще е трайно.

20.1-. Луната е в Дева. Посетете фризьор. Подстригването ще се отрази благотворно върху вашите дела и финансовото ви положение, а боядисването – върху полезните познанства. Не експериментирайте с косата!

21.10. Луната е във Везни. Допустими са подстригване и боядисване. Но преди да посетите фризьор, помислете добре върху желаната прическа, за да не губите време в салона. Определете колко средства може да отделите, за да не злоупотребите с финансите си в този лунен период, подтикващ към разточителство. Въздържайте се от ненужни процедури.Разходите по тях няма да бъдат оправдани.

22.10. Луна във Везни. Благоприятен ден за фризьор. Асиметричното подстригване и оцветяването на косата в два контрастни нюанса ще окажат негативно въздействие върху душевното ви равновесие. За предпочитане са класическите форми и хармонично съчетаващите се нюанси.

23.10. Луна във Везни. Благоприятен ден за прически, но избягвайте асиметрични форми и контрастни цветове, както и от химическо къдрене. Като допълнителна процедура може да използвате йонизация или ламиниране на косата.

24.10. Новолуние, Луната е в Скорпион. Неподходящ ден! Манипулациите с косата няма да се отразят добре върху здравето ви и вашите дела. Не ползвайте остри гребени и четки – могат да увредят кожата на главата ви. Лечебните процедури няма да се ефективни.

25.10. Луната е в Скорпион. Неподходящ за фризьор ден! Заемете се с подхранване и овлажняване на косата, при необходимост направете у дома процедури за заздравяване на краищата и укрепване на корените.

26.10. Луна в Стрелец. Може смело да експериментирате! Отличен момент за реализация на идеи, които по-рано не сте смеели да осъществите. Направете отдавна мечтани неща – делата ви ще потръгнат, самочувствието ви ще порасне.    

27.10. Луната е в Стрелец. Хубав ден за фризьор! Подстригването ще способства за привличане на нови приятели и за придобиването на положителен опит. Не експериментирайте с косата. Поддържайте обичайния за вас образ. Не се боядисвайте в черно.

28.10. Луната е в Козирог, което не благоприятства подстригването и боядисването на косата. Ефикасни ще бъдат лечебните процедури, но само ако използвате проверени методи и средства.

29.10. Луната е в Козирог. Не се подстригвайте. Допуска се боядисване. Хубаво е да направите масаж на главата със средства, съдържащи силикон или минерали. За укрепване на косата я измийте с мая или жълтък.

30.10. Луната е във Водолей. За предпочитане са леките фризури, за които не трябва много пяна или други фиксиращи препарати. При боядисване да не се прилага ярко и колоритно оцветяване, може да пострада вашето реноме.

31.10. Луната е във Водолей. Не се подстригвайте, не се боядисвайте, не използвайте маша. Може ефективно да използвате спрей с термална или минерална вода за леко овлажняване на косата и скалпа. 


Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects