Прически 2014-2015

Стилните прически са способни коренно да изменят образа ви, както и да скрият недостатъците ви, като например форма на носа, овал на лицето, груби линии и така нататък. През тази година се наблюдава истински бум на късите фризури, които могат лесно да смъкнат 5 години от възрастта ви, тъй като изглеждат настина страхотно почти на всяка жена. Прическите за дълга и средна коса също са актуални, като отново на мода си остава обема на косата.
Короткие стрижки осень-зима 2014-2015

Ултрамодерен днес е пикси фасона, който е лесен за поддръжка и не се налага с часове да оформяте косата ви, както се случва с дългите прически. Подмладяващият ефект от тях е просто сигурен, а и не просто така много от звездите на Холивуд, които вече минават 40-те години залагат точно на тях. Вариациите на оформяне на пикси фризурите са множество, така че е много грешно мнението, че те не ви дават свобода и не можете да ги стилизирате по различен начин. Така например можете да си обръснете главата от двете страни и да оставите малко по-дълга коса само по-средата, както предлагат от DKNY. Майли Саърър е типичен пример за подобен фасон, както и звездата Риана, която залага на по-екстравагантните пикси прически. Асиметрията тук е доста уместна и изглежда великолепно, като така можете умело да коригираме квадратното или пък кръгло лице. Трендът на сезона е те да се оформят заедно със странични къси или по-дълги  бретони. Те от своя страна ви дава още повече възможности за оформянето на различни фризури, така че в никакъв случай няма да сте лишени от поле за изява. Не по-малко актуални са прическите каре и боб, като при тях отново се наблюдава асиметрия. Многослойните фризури каскад от своя страна са идеално решение за дамите с тънка коса без обем, защото така лесно ще решите този проблем, а и ще сте спазили последните тенденции на есенно-зимния моден сезон.

Модные стрижки осень-зима 2014-2015

Последен тренд са също така фризурите на дълга коса, при които едната страна се прибира назад, а другата се оформя с едри къдрици. Като цяло при дългите прически модата се променя по-плавно, отколкото при късите и средните.  Не се старайте да спазвате стриктно модата, защото тя е растежимо понятие, а и е много важно да се съобразите най-вече с това дали дадената прическа ви отива или не. Ако не искате да рискувате, но въпреки това желаете да промените фризурата ви коренно, тогава можете да заложите на новите технологии и чрез компютърна програма да проверите дали дадената прическа ще ви отива или не.

Стрижки осень-зима 2014-2015


Като цяло фасоните на 2014-2015 година се отличават с огромно разнообразие и доста нови тенденции. Това е истинска модна панацея за жените, тъй като така лесно ще намерите идеалния вариант за себе си и ще оформите косата си не само красиво и актуално, но и така че да ви отива. 

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects