Очите – център на грима за есента


Често се казва, че очите са огледало на човешката душа. Върху тях акцентират всички стилисти, показвайки новите тенденции за настъпващата есен. Очите се превръщат в център на грима с помощта на перлен блясък и ярки цветове, които правят погледа завладяващ, а образа – привличащ.
Още от древния Египет сме наследили очната линия – още един популярен начин да се подчертаят очите. Актуални са както широките очни линии, направени с молив, така и тънките, направени с туш, изящно подчертаващи очите.
Ако продължим по същата тема, трябва да отбележим и оформлението на грима по източен тип. Или, както още се нарича, ефект на „котешките очи“, при който широките и меки линии заострят формата на очите и им придават тайнствен и загадъчен вид.
Най-простият и в същото време най-популярен начин за удължаване на миглите си остава спиралата. Създателите на модата днес използват туш не само за създаване на обем на миглите, но и за подчертаване на веждите.
Игривите очни линии, символ на самобитна сексуалност, набират голяма скорост в модния грим за есенно-зимния сезон, като придават на погледа еротичен и кокетлив вид.
Дамите, които предпочитат по-мек начин на гримиране, могат да използват огромното разнообразие на сенките. Днес са модерни както ярките цветове, така и леките естествени нюанси. Много популярна тенденция е използването на перления блясък. Ако искате да сте в крак с модния есенен грим, трябва да нанасяте сенките не само на клепачите, но и под веждите. За яркия вечерен тоалет напълно естествено е нанасянето на сенки и под долните мигли.
Трябва да обърнем внимание и на новите идеи при оформлението на веждите, защото именно те придават особен чар на очите. Една от най-популярните тенденции при тях са широките вежди, които правят образа естествен и подчертават природната красота на лицето.
Извън модата и времето остава яркият и шокиращ грим. Пухкави мигли от пера, мигли, нарисувани под веждите, ярки гримове по лицето – само някои от идеите, които дизайнерите подаряват на екстравагантните дами за есента.

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects