Очите – център на грима за есента


Често се казва, че очите са огледало на човешката душа. Върху тях акцентират всички стилисти, показвайки новите тенденции за настъпващата есен. Очите се превръщат в център на грима с помощта на перлен блясък и ярки цветове, които правят погледа завладяващ, а образа – привличащ.
Още от древния Египет сме наследили очната линия – още един популярен начин да се подчертаят очите. Актуални са както широките очни линии, направени с молив, така и тънките, направени с туш, изящно подчертаващи очите.
Ако продължим по същата тема, трябва да отбележим и оформлението на грима по източен тип. Или, както още се нарича, ефект на „котешките очи“, при който широките и меки линии заострят формата на очите и им придават тайнствен и загадъчен вид.
Най-простият и в същото време най-популярен начин за удължаване на миглите си остава спиралата. Създателите на модата днес използват туш не само за създаване на обем на миглите, но и за подчертаване на веждите.
Игривите очни линии, символ на самобитна сексуалност, набират голяма скорост в модния грим за есенно-зимния сезон, като придават на погледа еротичен и кокетлив вид.
Дамите, които предпочитат по-мек начин на гримиране, могат да използват огромното разнообразие на сенките. Днес са модерни както ярките цветове, така и леките естествени нюанси. Много популярна тенденция е използването на перления блясък. Ако искате да сте в крак с модния есенен грим, трябва да нанасяте сенките не само на клепачите, но и под веждите. За яркия вечерен тоалет напълно естествено е нанасянето на сенки и под долните мигли.
Трябва да обърнем внимание и на новите идеи при оформлението на веждите, защото именно те придават особен чар на очите. Една от най-популярните тенденции при тях са широките вежди, които правят образа естествен и подчертават природната красота на лицето.
Извън модата и времето остава яркият и шокиращ грим. Пухкави мигли от пера, мигли, нарисувани под веждите, ярки гримове по лицето – само някои от идеите, които дизайнерите подаряват на екстравагантните дами за есента.

Пролетно-есенни обувки

Нощници

Спално бельо

Удобни домашни халати

Бански за всеки вкус

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects