Модерни и стилни през есета – палтото и нашата визия


есенно зимен аутфит
Умело подбраното есенно палто е централен елемент от сезонната визия. Може да го превърнете в ценна находка, подчертаваща вашата красота, като внимателно изберете подходящия модел и го допълните с изискани аксесоари. Тогава ще се наслаждавате на всеобщото внимание и възхищение.
Тази есен модата е толкова разнообразна, че с лекота може да се подчертае всякоя фигура. Главното е да се избере правилния модел и точния цвят. И винаги да се отчитат особеностите на фигурата.
Миниатюрните и невисоки дами могат да спрат избора си на палто с дължина около коляното. По този начин ще прибавят сантиметри към ръста си. По тези съображения е добре да има и вертикален акцент, като ред ярки копчета. Моделът може да бъде втален или по-свободен, като е желано и присъствието на колан. Палтото може ефектно да се носи с къси панталони или дънки и ботуши до глезена. По-женствен вариант е комбинацията с плътна пола и ботуши. А големите, подплатени с ярка и пухкава кожа качулки, трябва да се избягват.
Дамите с по-пищни форми могат да изберат семпли модели без допълнителни декорации, защото всякакви допълнителни елементи – малки или големи, ще навредят на визията. Максимумът, който могат да си позволят е оригиналната яка, която ще привлече вниманието към лицето и очарователната усмивка. Главното е есенното палто идеално да пасва на фигурата, да не е прекалено тясно или свободно. Ако силуетът е с по-широки рамене, то безупречно ще паснат свободните модели с V-образно деколте. При наличието на коремче е най-добре изборът да бъде в полза на моделите без колан. Ако фигурата на дамата е с по-тесни рамене, добре ще е моделът на есенното палто да акцентира върху тях, например, с пагони или мека качулка.
Бъдете нестандартни!
Тази есен буквално ни тласка да експериментираме. Може да опитате нещо ново. Есенното палто може да бъде елегантно и смело. Опитайте нови модерни цветови комбинации. Например, радващият оранжев цвят и нюанси на есенно зелено. Представете си колко очарователно ще изглеждате, разхождайки се из града сред падащите есенни листа. Експериментирайте с различни модели и дължини. И със сигурност ще намерите перфектното палто, което ще ви носи самочувствие, комфорт и топлина през хладните дни на есента на 2014 година.

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects