Сватбена мода 2014-2015


булчинска рокля
Всяка една жена си мечтае за деня, в който ще каже заветното „Да” на любимия човек. В този сезон фантазията на дизайнерите не знае граници, така че всяка булка ще може да намери лесно роклята на нейните мечти.
Особености на кройката и декора при сватбените рокли 2014-2015
Този сезон отново е актуален класическия стил, но не и само той. Дизайнерите връщат на мода моделите, които са по-лаконични отпред, а акцента е направен на задната част. Това може да е декорация в тон с празненството, като например красиво декоративно сърце от дантела. Друга възможност е да заложите на фасоните с изцяло открит гръб, което също е много красива и едновременно деликатна визия. Относно декорациите, този сезон на пика на модната вълна са бисерите, перлите и кристалите. Залагайки на подобни модели рокли, вие ще сте не само стилна булка, но и модерна в тон с последните трендове на сезона. Долната част на дизайните от своя страна е станала още по-обемна, като към тях често се прибавят дантелени елементи. Друг много актуален тренд, който днес набира пълна сила при жените, които са почитателки на екстравагантните и разчупени визии това са роклите с асиметрична кройка.
Този сезон особено актуални са сватбените тоалети, които са изпълнени в стил принцеса. Те по право са признати за истинската класика при булките и едновременно с това за един от най-романтичните фасони. Силуета на тези модели е A-образен, като той може да превърне всяка жена в истинска кралица и романтична принцеса. Този сезон сватбените фасони са богато украсени с дантела и други различни декоративни детайли. Акцента при роклите, както може би вече сте забелязали са именно романтичните елементи, които придават на образа особено нежно звучене, като заедно с това тренда на сезона са високите талии, шикозните и богато украсени гърбове, както и изцяло отворените. Ако заложите на подобна модели, тогава безспорно ще блеснете като най-стилната жена и едновременно с това ще останете самите вие очаровани от това, колко богата и едновременно семпла може да е една сватбена рокля в стила на този сезон.
Късите фасони също не отстъпват на дългите дизайни, а също така те могат да са не по-малко романтични. Вечната класика са сватбените тоалети, които те са къси отпред и дълги отзад. Същевременно с това дизайните предлагат на вниманието на булките и доста по-разчупени рокли, които заедно с това са доста екстравагантни и са подходящ избор за дамите, които не обичат класиката и искат да се отличат с индивидуалния си моден почерк дори на сватбата си.
И незабравяйте, че избирайки сватбени рокли задължително трябва да имате предвид не само модели и това той да ви хареса, но и факта дали ще ви е удобно да се движите и танцувате с избрания фасон. Все пак това е вашия приказен ден и вие трябва не само да изглеждате като кралица, но и да се чувствате такава!

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects