Как да се направим градиентен маникюр


уникален маникюр
Градиентният маникюр, особено лесен за създаване, не само изглежда красиво, благодарение на нестандартното цветово покритие, но и визуално удължава пръстите, придавайки им елегантен, аристократичен вид.
Как да си направим градиентен маникюр?
Най-лесният начин е да покрием пръстите от палеца, до малкия пръст с различни, плавно преминаващи един в друг нюанси на един и същи цветови спектър. По-труден вариант е, когато се ползват няколко цвята на един нокът и те плавно трябва да преливат един в друг. Що се отнася до палитрата, то модни са нюдовите оттенъци, тоновете със златисто покритие и, разбира се, лакове с най-ярки цветове. Ефектно изглежда преходът от синьо до небесно синьо или светло розово до лилаво. Всичко зависи от избора на цветовата гама.
За изпълнението на дизайна на градиентния маникюр най подходящи са лаковете с плътна текстура. А ако искате да икономисате време, може да използвате два нюанса от един цветови спектър.
А може да използвате и пет цвята от два лака. За целта се „въоръжете“ с два лака, четки и малка чаша. Покрийте първия нокът с единия лак. След това капнете малко в чашката и добавете няколко капки от втория лак. С получената смес оцветете с чиста четка втория нокът.Продължавайте по тази схема да оцветявате всички нокти, като постепенно увеличавате количеството на втория лак при всеки следващ нокът.
За да си направите красив градиентен маникюр, започнете с избора на цветове. Може да използвате комбинация от сиво-синьо до цвета на морските вълни или от снежно бяло до перлено сиво. Всичко зависи от тоалета и вкусовите предпочитания. При всички случаи не е желателно да се използват контрастни цветове, защото ще се постигне ефект на размазани петна.
Фаворит в нейл дизайна на градиента са салатено зелените тонове. За да се постигне ефект на нежна дъга от четири тона, изберете салатено зелено, шамфастък, зелено и тъмно зелено. Важна в случая е геометрията – най-светлия нюанс трябва да е в основата на нокътя. След като нанесените слоеве изсъхнат, използвайте фиксаж, за да придадете на ноктите си блясък и да удължите живота на своя чудесен маникюр.

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects