Луната и грижата за нашата красота през октомври


От всяка жена зависи да прояви своите сили и възможности да се грижи за себе си, да се опита да съхрани своята младост и красота. Но просто не разполагаме с време, за да обърнем внимание на всяка част от тялото си. Защото, освен за лицето, трябва да се погрижим и за косата, и за ръцете, и за краката, и за ноктите…Времето не стига, а на нас ни се иска винаги да изглеждаме добре. Какво да правим? Трябва да използваме времето си ефективно.
Навярно сте забелязали, че маската, която е направила лицето ви идеално миналата седмица, днес няма такъв ефект. Едва ли кожата ви е привикнала към ингредиентите само за две процедури. Въпросът не е в маската, а във времето – удачно или не, за нейното използване.
Отдавна е забелязано, че подхранващите маски са особено ефектни при нарастваща Луна и нямат практически резултат при намаляваща. Освен лунните ритми, влияние оказва и енергията на този знак, през който в дадения момент преминава небесното тяло. Например, пилингът на кожата, направен, когато Луната е в Козирог, оставя за дълго кожата мека и гладка. Направен през Риби, може да доведе до възпаления и зачервяване.
Върху грижите за кожата влияят и други планети. Например, в петък се засилва влиянието на Венера. Затова не е учудващо, че именно тогава много хора намират своя стил и определят имиджа си.
Отчитайки тези тънкости, можем да определим моментите, когато отделните процедури в грижата за нашата красота ще бъдат максимално ефективни и няма да губим излишни средства и време, ще се радваме на добри резултати. Лунният календар за октомври сочи, че идеалните дни за овлажняващи маски са 1 и 29. Подхранването на лицето ще има чудесни и трайни резултати на 6 и 13. За пилинг и почистване на лицето най-удачни са 21, 22 и 23 октомври. Компреси за овлажняване на лицето и шията може с успех да приложите на 3, 4, 25 и 30 октомври.

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects