Мода и стил в моделирането и дизайна на ноктите

Модата за нокти не стои на едно място. Квалифицираният специалист може да предложи множество варианти за маникюр. Но освен качественото му изпълнение, тук е важна и оригиналността. Необходимо е умение да се съставят композиции и правилно да се разполагат върху ноктите. Трябва непрекъснато да следят новостите в моделирането и дизайна на ноктите и да се представят на клиентките. А вие, мили дами, да приемате варианта, който най-точно отговаря на вашия стил.
Едни от най-популярните аксесоари в дизайна на ноктите са кристалите. Те дават възможност за полет на въображението. Могат да се залепят в ъгълчетата на ноктите на безименните пръсти, в основата на всички нокти – върху луничките, или да се посипят целите нокти с кристали. Интересни варианти в дизайна се получават, когато се използват кристали с различни размери и цветове. Съществуват огромно количество схеми, които може да намерите в интернет. Ако искате да задържите кристалите повече време, може първо да ги залепите с лепило, а после да нанесете два слоя гел.
Пайетките проектират блясък върху ноктите, но при употребата им не бива да се прекалява, трябва да са малко. Може да се приложат към основния цвят на ноктите, един или два да се покрият напълно с блясък или да направите малко стречинг.
Живопис върху ноктите. Разбира се, за нея знаят всички. Но вкусовете на дамите се менят според модните тенденции. Отдавна вече не е актуална  художествена живопис върху всички нокти. Обичана и предпочитана тема си остават цветята и флоралните мотиви. Накои от нас харесват само клонка, други – маргаритки, трети – роза. За да се съхрани дизайнът на ноктите до следващата корекция, добре е да се нанесат два пласта  гел.
Фън шуй маникюрът е достатъчно печеливш и не отнема много време. При този дизайн средният и безименният пръст на дясната ръка са различни от дизайна и цветовата схема на останалите нокти. В творческия процес всичко е възможно! На много дами им харесва, когато всички нокти са симетрично подчертани. Например, ако на дясната ръка са подчертани средния и безименния, то на лявата е акцентирано върху друг пръст. Други пък предпочитат нокти в различни цветове. Най-важното е маникюрът да изглежда хармонично.
Френски маникюр – класическа простота и изтънчена елегантност, дизайн, познат на всички.И на маникюристи, и на клиенти. Не може да не споменем за него, когато говорим за моделирането и дизайна на ноктите. Той може да бъде цветен, класически бял, с блясък, със слюда, с фолио… Вариантите са безброй! Главното е да се помни, че добре оформеният френч, наистина изглежда чудесно. Широчината на бялата ивица не трябва да бъде повече от 1/3 от цялата нокътна плочка.
При акрилните лепенки за нокти се моделират цветя, които изглеждат като живи по обем, по текстура и по детайли на рисуването им. Акрилният дизайн е удобен и практичен, въпреки че за някои жени той е тромав и непрактичен. Но технологиите са вече много напреднали и плоската акрилна лепенка почти не се чувства върху нокътя.
Може да ползвате готов дизайн за нокти, проектиран върху стикери. Тук има и нещо ново – дизайн слайдер. Специални умения и техники за тази технология не се изискват. Изборът от готови графики е огромен, а тяхното прилагане – скоростно.
За горното покритие на ноктите също трябва да се кажат няколко думи. Ние всички сме свикнали с обичайния гел, който дава на ноктите траен блясък. Но напоследък нараства интересът към матовото покритие. То може да бъде лак с матова текстура или най гел. Ноктите с такова покритие изглеждат чудесно.
Всяка дама може да превърне маникюра си в своя украса. Трябва само смело да експериментира с неговото моделиране и дизайн. Ако не успеете да реализирате идеите си сами, потърсете помощта на специалист и той ще ги превърне в реалност, защото, благодарение на съвременните технологии,могат да се съчетават няколко вида дизайн на ноктите и да се получи един наистина очарователен , привличащ погледа маникюр.

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects