Каубойските ботуши отново са на мода 2014-2015


Каубойските ботуши са един невероятен аксесоар, който може да украси всеки един образ и винаги е актуален, но ако се съчетае правилно с другите ви вещи. Дори смеем да добавим,че този модел есенни и зимни обувки не са подвластни на времето и винаги са актуални, а днес можете да намерите на пазара дори летни фасони.

womens cowboy boots boot daddy corral a3008 antique saddle lizard inlay 1 Ковбойские сапоги снова в моде

За есенния сезон тези обувки са просто задължителни, но за да разкрият те красотата си е важно да добавите подходящите аксесоари. С пълна сила дори можем да кажем, че каубойските вещи са must have на сезона. Въпреки това обаче най-популярни и обичани си остават именно каубойските обувки, които отново се върнаха на мода благодарение на дизайнерите, които се постараха да възродят този тренд. Съветваме ви да ги съчетавате с по-грубите вещи, макар че те лесно биха се комбинирали също така с по-нежните скини рокли или пък с дрехите в бохо шик стайл. Всичко тук по-скоро зависи от вашите лични модни предпочитания, защото някакви строги граници при съчетаването на каубойските ботуши и дрехите не съществуват. Но помнете че, че сами по себе си тези обувки са доста ярък и наситен елемент, така че не пренатоварвайте образа ви с различни излишни детайли, аксесоари или крещящи принтове. Някои жени смятат, че щом са обули такива ботуши, тогава смело могат да завършат образа си с подходящата шапка в този тон, но ние не ви съветваме да правите това, защото едва ли искате да изглеждате глупаво в очите на околните.

stilkbsap 2 868x1024 Ковбойские сапоги снова в моде

Изначално тези обувки са се използвали само при работата на мъжете каубои на ранчото, така че е било просто задължително те да са комфортни. Това и до днес се е запазило, затова помнете това условие, когато избирате не само този модел обувки, но и всеки друг. Все пак вие искате не само да сте модерна и красива, но и да ви е наистина удобни. Разбира се, че днес класиката е доста далеч от моделите, които ни предлагат на пазара, тъй като вариациите на каубойските ботуши са наистина доста.


Много от звездите на Холивуд също обожават този фасон, съчетавайки го често с дрехите в най-различен стил. Между тях е Мадона, Джесика Симпсън, Лейди Гага и много други. Въображението на дизайнерите не знае граници, така че не изпускайте този шанс да украсите визията си с едни уникални модели каубойски ботуши. И не забравяйте, че модата е само едната страна на монетата, защото истински ефектните жени знаят как да създадат свои собствен стил и моден почерк. 

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects