Как да освежим своя стил в съответствие с есенните модни тенденции


Можем да освежим гардероба си тази есен, като отчитаме актуалните цветове, материали, форми и дължини на моделите. Да не забравяме и обувките.
Кафявият цвят е особено моден за новия сезон. И всички кожени изделия в такъв тон. Особено с нюанси на коняк. Ако ви харесва наситения кафяв цвят, изберете този акцент. В съчетание с бяло, лимонено и дълбоко кафяво, кожата изглежда чудесно. Ако не искате да купувате ново яке, изберете в този тон колан, чанта, боти, обувки или ботуши.
Минимизирайте черното и сивото във визията си. Заменете ги с тъмно синьо. Не използвайте черния цвят като основа, а само като акцент.
Повече трикотаж и плетени изделия трябва да присъстват в гардероба за есента на 2014 година. Това е много актуално. Моделите в различни цветове и силуети са не само привлекателни, но и практични. Ако имате прибрани някъде пуловер или трикотажен жакет – изкарайте ги.
За тази есен и за идващата след нея зима е добре да си набавите моден панталон от вълнена тъкан. Благоприятни са моделите с пълноценна дължина, независимо от тенденцията към нейното скъсяване.
Безусловно, практичните боти не губят своите позиции. Но следва да се обърне внимание и на високите ботуши. Много актуални са комбинациите с всякакви поли или тесни панталони.
Тази есен вече дойде. Усетихме нейното присъствие в първите хладни дни. Дъждовните облаци и мрачното време можем да разчупим с ярки цветове, носещи слънчева светлина. А студеният вятър и ниските температури ще определят избора ни на материали и стилове. Но това не означава, че модата замира. Разбира се, че не! И обновявайки гардероба си за есента на 2014 година, търсейки комфорт, в никакъв случай не бива да се отказваме от нея. Можем, по съвет на дизайнерите, да обновим гардероба си с активно жълто, като ярък акцент за есента.  Можем да постигнем очарователни комбинации от черно и бяло, които излизат вече извън рамките на официалния стил. И то, като използваме вече наличните дрехи от гардероба си или добавим нещо ново.
Намерете равновесието между модните тенденции за есента на 2014 и своя индивидуален стил! Накарайте модата да работи за вас, за вашия ефектен имидж!

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects