Как да освежим своя стил в съответствие с есенните модни тенденции


Можем да освежим гардероба си тази есен, като отчитаме актуалните цветове, материали, форми и дължини на моделите. Да не забравяме и обувките.
Кафявият цвят е особено моден за новия сезон. И всички кожени изделия в такъв тон. Особено с нюанси на коняк. Ако ви харесва наситения кафяв цвят, изберете този акцент. В съчетание с бяло, лимонено и дълбоко кафяво, кожата изглежда чудесно. Ако не искате да купувате ново яке, изберете в този тон колан, чанта, боти, обувки или ботуши.
Минимизирайте черното и сивото във визията си. Заменете ги с тъмно синьо. Не използвайте черния цвят като основа, а само като акцент.
Повече трикотаж и плетени изделия трябва да присъстват в гардероба за есента на 2014 година. Това е много актуално. Моделите в различни цветове и силуети са не само привлекателни, но и практични. Ако имате прибрани някъде пуловер или трикотажен жакет – изкарайте ги.
За тази есен и за идващата след нея зима е добре да си набавите моден панталон от вълнена тъкан. Благоприятни са моделите с пълноценна дължина, независимо от тенденцията към нейното скъсяване.
Безусловно, практичните боти не губят своите позиции. Но следва да се обърне внимание и на високите ботуши. Много актуални са комбинациите с всякакви поли или тесни панталони.
Тази есен вече дойде. Усетихме нейното присъствие в първите хладни дни. Дъждовните облаци и мрачното време можем да разчупим с ярки цветове, носещи слънчева светлина. А студеният вятър и ниските температури ще определят избора ни на материали и стилове. Но това не означава, че модата замира. Разбира се, че не! И обновявайки гардероба си за есента на 2014 година, търсейки комфорт, в никакъв случай не бива да се отказваме от нея. Можем, по съвет на дизайнерите, да обновим гардероба си с активно жълто, като ярък акцент за есента.  Можем да постигнем очарователни комбинации от черно и бяло, които излизат вече извън рамките на официалния стил. И то, като използваме вече наличните дрехи от гардероба си или добавим нещо ново.
Намерете равновесието между модните тенденции за есента на 2014 и своя индивидуален стил! Накарайте модата да работи за вас, за вашия ефектен имидж!

Пролетно-есенни обувки

Нощници

Спално бельо

Удобни домашни халати

Бански за всеки вкус

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects