Влиянието на Луната върху здравето и съдбата ни


                
По отношение на здравето, Луната отговаря за кръвта, гърдите, стомаха, лимфите, за левите очи у мъжете и десните у жените, за червата, менструалния цикъл, матката, нервната система, хранопровода, жлезите и слюнката. Болестите, които предизвиква слабата Луна са заболяване на матката, проблеми с цикъла, обща слабост, астма, колики,  белодробни заболявания, предразположеност към простуда и кашлица, туберкулоза и плеврит.

Луната е отговорна за зачатието и рождената дата на децата, ръководи човека в детска възраст,  управлява живота  на жените, особено на майките, влияе на емоционалността и обществената активност на индивида,  на неговото благополучие – богатство,  слава, популярност, успехи. Оказва въздействие на паметта и ума и на способността да се ръководим от здравия разум. Главен симптом на отслабващата Луна  са емоционалната неустойчивост, страх от близки отношения,  недружелюбност, повишено чувство за опасност,  тревоги, чести депресии, слаба памет. Такъв човек често се чувства неудовлетворен от себе си,  с трудност преживява стреса и напрежението, свързани с общуването. Той е склонен към песимизъм, униние и неврози , мрачен е и изпитва безпокойство,  а в мислите му цари безпорядък. Физическите признаци на отслабващата Луна , освен изброените, са анемия, недостатък или излишество на течности в организма, суха кожа, запек. Такъв човек трудно понася сухото и горещо време.
Луната, която от всички космически тела се намира най-близо до Земята, оказва влияние върху нашето настроение, самочувствие, апетит, силите ни да реализираме нов проект. В зависимост от лунния ритъм, може да говорим за общи тенденции или индивидуално влияние на Луната. Денят на раждане се приема за изходен лунен ден, въз основа на който професионален астролог може да даде практически съвети , касаещи здравето и самочувствието ви,  да определи най-благоприятните дни за лечение и предстоящи операции, налага ли се повишаване на имунитета, кога  ще успеете да откажете цигарите, кой период е благоприятен за прочистване на организма, кога да планирате бременност и други  интересуващи ви въпроси относно вашето здраве и живот. В медицински аспект Луната влияе и на външния вид на човека – на периода на неговото отслабване, определя точното време за здравословна диета, за физическо натоварване или за повече пасивност. В индивидуален план Луната определя началото на новия етап в живота на всеки от нас.

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects