Стил casual есен-зима


Въпреки че стила casual дълго време вече не излиза от мода, той с пълна сила може да бъде наречен парадоксален, защото е способен да съчетае несъчетаемите вещи. Ако трябва да говорим за точното му значение, то в превод от английски той означава „лекомислен” и „небрежен”. Тези думи доста точно характеризират този стил, а почитателите на това модно направление се увеличават с всеки изминал ден.
Днес casual е наричан улична мода, която винаги се основава на противоречието и контраста. Жените, които се придържат към нея могат смело да комбинират по-семплите сака с клубна рокля и обувки на ток. Съветваме ви да избягвате дрехите с копчета, а да залагате на тези с пояс или колан, тъй като този look изглежда по-небрежен, а това е много важно за casual стила. Така например можете да комбинирате дори разкошните рокли, които са украсени богато с пайети или други подобни детайли с прости и лаконични жилетки. Ако обаче желаете да добавите особена модна небрежност, комбинирайте  вечерна рокля и суичър без цип. Друго пример за интересно casual съчетание е рокерско яке с капси и пола тип молив. Именно подобните примери най-ярко представят образа на модерната жена, която залага на този моден почерк.
Разбира се, че този стил има и други отличителни черти освен небрежността в облеклото и това е многослойността. Ако до преди години не можехме да видим жени, които са заложили на различни по материи и предназначение дрехи, то днес това е напълно нормално съчетание за почитателите на този моден тренд. Класически пример за това е комбинацията между кожено яке с нежна рокля с интересен принт и по-мъжките боти, които този сезон са особено актуални. За хората, които не са запознат добре с този стил и не следят модните тенденции, подобно съчетание може да се стори нелепо, но ако добре се вгледате, тогава ще забележите, че всичко е комбинирането с уникален вкус и наистина актуален моден почерк в стила на модните трендове тази година. Следващата и задължителна отличителна черта на модния стил casual това е удобството. Всеки един образ, който е основан на този тренд винаги съчетава в себе си неописуемия комфорт, така че ако все още не сте опитали тази нова модна вълна, тогава не е късно да промените това и да се потопите в уникалността на стила casual. Интересен е факта, че и тук можем да забележим различни направления – all out casual, sport casual, street casual, smart casual и business casual.
С пълна увереност можем да кажем, че именно това модно направление е най-демократичното. При него е позволено всичко, но все пак е важно да спазвате новите модни направления, за да сте не само стилна, но и заедно с това модерна жена.

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects