С какво да комбинирате якетата тип Parka?


Един от главните трендове този сезон са якетата модел Parka. Те се отличават с небрежния си вид и с това, че могат лесно да се комбинират с доста от базовите дрехи, които присъстват във всеки един гардероб на съвременната жена. В подобен модел връхна дреха всяка една дама ще се чувства комфортно, свободно и приказно по всяко време на годината. Нека сега заедно да разгледаме все пак, какви са най-удачните комбинации с тези якета и как да ги съчетаете наистина страхотно, за да изпъкнете сред тълпата.
Тази есен дизайнерите са особено благосклонни към вас, защото предлагат на вниманието ви множество различни трендове,но все пак една от водещите модни тенденции са именно скини дрехите с лек ретро привкус, който им придава особено очаровани и магнетизъм. Преди години се е смятало, че този модел якета за първи път се е появил в Англия. Носели са ги военните, които са служили в армията на кралицата. Връхните дрехи с качулка са били едновременно изключително удобни и водоустойчиви, а също така много практични. На по-късен етап се е появила версията, че якетата Parka са били популяризирани от американците, които са заимствали идеята от ескимосите. Много скоро след това тези връхни дрехи са навлезли в живота и на обикновените хора, които веднага са оценили множеството им преимущества.
Есенни комбинации
Купувайки Parka за този сезон е най-добре да отдавате предпочитание на класическите кройки, игнорирайки крещящи цветове. Ако обаче сте епатажна личност и винаги искате да сте в центъра на вниманието, тогава можете да заложите и на по-смелите предложения, които също не са никак малко на пазара. В този случай е важно да запомните това, че винаги трябва да има някакъв баланс в облеклото ви и в този случай другите ви вещи във визията трябва да са по-семпли и лаконични. Все пак е важно не само как изглежда една дреха, но и как я преподнасяте вие с другите вещи във вашия моден есенен look. Оригинален вариант също така са моделите в черно с бели шевове, като така ще спазите и една друга тенденция на този сезон, а именно контраста в цветовете. Този образ „Lady in black е идеален за деловите ви срещи. Аксесоарите в този случай не са задължителни, тъй като така можете да нарушите цветовата идилия в класическия ви образ, който целенасочено е по-сдържан и умерен.
Темата е доста актуална, имайки предвид това че този модел якета сега са на ръба на модната вълна, затова сме решили да я разделим на две части и в следващата ни статия ще ви споделим още много други тайни, по какъв начин да съчетавате правилно и най-важното стилно връхните дрехи тип Parka. И не забравяйте, че сте по-красиви отколкото предполагате и по-обичани отколкото мислите.

И така, нека сега да разгледаме другите възможни вариации и как да адаптирате вашето ново и стилно яке Parka към базовите вещи в гардероба ви.
Ако сте заложили на дълъг модел връхна дреха в сив оттенък, която е обшита с бели шевове, то тук е най-добре да я съчетаете с пола в черен цвят, бял плетен пуловер, а също така велурени ботуши и задължително по-плътен черен чоропогащник. Този образ е не само оригинален и красив, но заедно с това е лаконичен, съчетавайки отново в себе си новата модна тенденция на балансирания контраст в облеклото, но този път межди класически оттенъци. От своя страна по-късите фасони рокли могат да се съчетаят, както с по-дългите връхни дрехи тип Parka, така и с по-късите. Обърнете внимание и на подходящата шапка, която да допълни хармонично образа ви. За повече разкош и едновременно небрежност можете да добавите други аксесоари, но те задължително не трябва да са големи или да имат крещящ дизайн. 
В случай, че сте решили да ги комбинирате с дънкови дрехи, тогава е желателно модела на връхната дреха да е по-дълъг. Обърнете внимание, че те трябва да са с прав модел и да не присъстват различни допълнително джобове, тъй като те могат да направят силуета безформен, което не важи за жените с идеални пропорции. Подобна комбинация е идеална за разходка в парка, както и за други по-неангажиращи ситуации, където не трябва да се спазва определен дрескод. По-късите модели якета идеално се съчетават с дънковите шорти, а за допълнение задължително добавете по-плътни чоропогащници и ботуши в карамелен оттенък, който е особено актуален тази есен. Към този тоалет идеално ще подхожда лек и небрежен шал, както и пуловер в същия оттенък. Този look е подходящ, както за разходките ви, така и за шопинг и лов на нови страхотни модни покупки.
Сигурни сме, че вече се питатe дали е уместно съчетанието на любимите на всички жени клинове и якетата тип Parka. Еднозначен отговор тук няма, така че всичко зависи от модела, на който ще заложите. Идеален вариант са кожените клинове, тъй като по-леките и ефирни материи просто няма да се съчетават хармонично с есените и по-плътни дрехи, каквито са тези връхни дрехи. Активните и по-смели дами могат да имат предвид тази визия и от време на време да се появяват именно в този образ, ако искат да бъдат зашеметяващи и едновременно с това модерни.
Наличието на яке модел Parka във вашия гардероб е ясен символ на това, че вие винаги следите за модните тенденции и ги прилагате на практика. Жените, които залагат на този ефектен и едновременно с това удобен стайлинг винахи знаят как да блеснат във всяка една ситуации и да покажат най-доброто от себе си. А ако все още нямате този ултрамодерен фасон в гардероба ви, тогава това не е повод за паника, защото още имате предостатъчно възможности да поправите тази модна грешка и да бъдете винаги неотразима принцеса!



Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects