Ярки цветове и приглушени пастелни тонове в модния маникюр за есенно-зимния сезонОсновен източник на вдъхновение за дизайнерите за сезона есен-зима 2014-2015 година е природата. От нея те са почерпили вдъхновение за актуалните нюанси на модния маникюр.
-Дълбоко зеленият цвят на кипарис се съчетава много добре с дълбоките тъмни жълти и лилави цветове, които също са популярни през тези сезони. Такава комбинация може да се използва при маникюр в два цвята.
-Сивият металик – много удобен и универсален цвят. Маникюр с такъв цвят ще хармонира както с топло кожено палто, така и с елегантна класическа рокля за офиса. Ако сивият цвят ви се струва прекалено скучен, винаги може да украсите маникюра с пайети или многоцветен блясък.
-Наситено червено и червено-лилаво – луксозни цветове за елегантни жени. Червен маникюр във всякакви вариации е класика, която никога няма да излезе от мода. Красиви нокти може да постигнете, като използвате няколко нюанса на червено едновременно. Универсалният червен лак е подходящ и за рисунки върху ноктите, и за френски или лунен маникюр, и за маникюр омбре. Какъвто и вариант да изберете, винаги ще привлечете вниманието на другите.
-Приглушено жълтото като цвят на лак е модно не за първи сезон, но сега вече актуални ще бъдат неговите нежни и не много ярки нюанси.
-Кобалтовосиният цвят на ноктите ви ще изглежда страхотно, ако този нюанс доминира в цялостния ви образ. Но това не винаги е необходимо, защото синьото идеално може да се комбинира с почти всеки цвят.
-Бледо лилаво и тъмно лилаво, почти бордо – два нюанса на един и същи цвят, доста различни, но еднакво подходящи и актуални. Почитателките на нюд лака могат да изберат меко лилавото, а по-екстравагантните дами – страстното тъмно лилаво.
-Разбира се, това далеч не са всичките модни нюанси на маникюра за сезона есен-зима 2014-2015. Не бива да се подминават лаковете  в черен и бял цвят, както и съчетанията с тях
-За тези дами, които обичат рисунки върху ноктите, трябва да отбележим, че в тенденция са етническите мотиви, геометричните форми и всякакви линии по ноктите.

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects