Модните балетки за пролетта и лятото – обувен рай


балеринки, равни обувки
Едва ли има жена, която поне веднъж в живота си не е изпадала в ситуация, в която  мечтае да замени безумно стилните и елегантни обувки с комфортни модели. Само не казвайте, че красотата иска жертви! Пък и един стилен образ с лекота може да бъде завършен с чифт ниски, изящни, комфортни обувки, които колекциите за пролетта и лятото  на 2014 предлагат в изобилие , което предполага те идеално да се вписват не само в ежедневните, но и във вечерните тоалети.
Да започнем с бляскавия декор на ярко украсените  с камъни, мъниста и други впечатляващи елементи модели. За топлите дни – без пета, с каишка и тока в причудлива форма, в цвят с основния материал или ярко контрастиращ с него. Стилни копринени бродерии върху меката кожа, инкрустации с камъни, пайети, метални перли, сложни композиции със златист блясък, чудесно допълват вечерния тоалет. Оригинално за целта изглеждат и балетките  от прозрачна тъкан, с ефектни бродерии от метализирани нишки. Грабват погледа и моделите с ажурни плетеници и ресни, от лак и различни, привличащи вниманието материи.
За ежедневието, освен всичките други варианти, трябва да отбележим и моделите, украсени с ленти, ремъци и плетени каишки около глезените, с елементи от лачена кожа. Определено, любимите на много дами балетки няма да изглеждат никак скучно. Още повече, че освен закръгления нос, сега са модни и вариантите със заострени пръсти. Различни изрези, езици и закопчавания внасят много разнообразие. Освен това, се предлагат и модели, балансиращи на границата с лоферите, еспадрилите и слиперите в сложна съвременна  цветова палитра и материали. Тези модни обувки са изработени от кожа – натурална, имитация, от влечуго, лачена, от сатен и коприна, от дантела, кадифе и ярко, разноцветно сукно.
Що се касае за принтовете, то множество рисунки наподобяващи змийска кожа, птици и африканска зебра, чудесно украсяват комфортните, стилни обувки. Интересни са и моделите с линии, с градация на нюансите на жаркото слънце или с различни абстрактни мотиви.
Всяка жена с лекота може да избере своя чифт сред ярките и впечатляващи балетки в синьо, червено, розово, бордо, изумрудено, в оранжеви оттенъци и нюанси на шоколад, в черно-бял микс,в златисто-черни сложни рисунки.

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects