Черните обувки на токчета – моята мечта


Случвало ли ви се е да намрите обувки, които ви пасват перфектно, но не можете да си ги позволите. Задавали ли сте си въпроса какво трябва да направите в този момент.
А може би, се нуждаете от чифт ежедневни обувки, спестявали сте за това.
Или, ако не говороим вече за достъпност, а качество на обслужване. Представете си, че продавача не ви позволи да пробвате обувките? Или може би ви позволи да ги пробвате и те са правилния номер и идеално пасват на крака ви, и само след пет минути ги бута на най – горния рафт, без да каже дума. Каква трябва да е реакцията ви в този момент? Как бихте могли да получите тези обувки отново, или вече се колебаете? Определено доброто обслужване оказва влияние при избора!
Колко често се опитвате да изразите себе си чрез обувките които носите ? Понякога е необходимо да проявите необходимо търпение и да поискате консултация от продавача, за да не се получат наранявания и повреждания по обувките.  
Колко чифта обувки ще се наложи да пробвате, докато попаднете на онези, желаните, търсените.
Което ни кара да си зададем друг въпрос: защо всички хубави обувки са вече продадени?
Задавайки си този въпрос, се замислям за ситуациите в които аз съм изпадала при търсенето на обувки. Заставам пред щанда с обувки, стотици, различни типове. Обикалям. Разлеждам. Веднъж, втори път, потретвам, така и не виждам това което търся. И ей там, изневиделица се появява накаква жена държейки стилни, черни обувки, на токчета. Моята мечта. Та аз бях там . В случая правилния въпрос е „как не съм ги видяла”, а не „защо всички хубави обувки са вече продадени”. С малко повече търпение, внимание от наша страна можем да намерим всичко необходимо.

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects