Как да направим обувките един размер по малки


Фирми производители на обувки, произвеждат различни версии на един и същ размер обувки. Това може да бъде проблем. На размер 39 при едни фирми  може да отговаря 38 1/2 при други.
Важно е да се обърне внимание на плътността на обувките, с цел предотвратяване на хронични проблеми с краката. Независимо дали сте загубили тегло, или сте закупили чифт обувки, прекалено голям за вас, не е необходимо да се носят големи обувки. Има евтини начини, за да се реши проблема.
Първото нещо, което можем да направим в случая е закупуване на стелка за обувките, с дължината на обувките. Вземете обувките със себе, до съответния търговски обект от къдто ще купувате стелките, за да можете да изберете правилния тип и размер стелка. Говорете и попитайте търговския представител за правилния размер стелка.
Сложете стелката в обувката. Тя запълва свободното място в обувката. Разходете се с обувката и се уверете, че се чувствате комфортно и ви приляга, като обувката не трябва да прилепва напълно.
И воала ...

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects