Шипоиве и капси при облеклото и аксесоарите– новият моден тренд на 2014-2015



Едва ли има жена, която да не харесва пънк и рок визията, макар че не всички дами се осмеляват да внесат този стил в образа си. Това обаче е голяма грешка, защото подобни акценти към визията ви могат да внесат неповторим шик и дори екстравагантна норка, както и ефектно модно звучене на цялостния ви look.

Ако и вие винаги сте искали да опитате нещо дръзко, бунтарско и авангардно, тогава сега е времето да го направите, добавяйки стилни обувки с шипове и каспи, които са модния тренд на сезон есен-зима. Жените, ценящи този стил и придържайки се към модата, сигурно вече са наясно, че за него са характерни омбре ефектите на обувките, крещящите цветови или пък пълната противоположност на тази нюансите. Като цяло образа на модерната рок жена е доста демократичен и търпи различни вариации, така че смело можете да експериментирате и да разкриете модния ви талант. Отлично се съчетават например актуалните този сезон накъсани дънки на коленете и боти с капси и/или шипове. Бъдете сигурни, че с подобна визия ще се отличите в тълпата с вашата индивидуалност и ефектен моден почерк.


Смела и решителна

Ако не сте от жените, които можете изведнъж да промените коренно образа си и да експериментирате, тогава можете да изберете в началото стилните и едновременно деликатни бижута. Така ще бъдете модерни, но и заедно с това няма да изневерите на вашия стил. Този сезон дизайнерите ви предлагат няколко варианта на тази мода, като първият е уместен за жените склони да правят смели експерименти, докато вторият е по-добър избор за дамите, които ценят класиката, но въпреки това искат да са модерни.

Смела и решителна

В този случай можете изцяло да се доверите на марките Tom Binns, Alexander Wang, Dries Van Noten. Те действат по принципа всичко и веднага, а най-важното е колкото се може повече. Брутални ботита с шипове, кожени панталони с капси или просто ефектни дънкови якета. Може би ще си кажете, че това е вече прекалено, но веднага ще ви уверим, че тази есен това правило е наистина актуално, така че не се притеснявайте да добавяте толкова много дрехи с различни рок и пънк декоративни детайли.


Скромна и класическа

Ако все пак предпочитате класиката, това не означава че задължително трябва да се откажете от дрехите и аксесоарите с шипове и капси на тях. Винаги можете да добавите някакъв детайл към визията ви, който да е в този стил или пък просто да заложите на ултрамодерния тренд при обувките с тези акценти.

Експериментирайте и опитвайте различни модни визии и образи. Модерната жена винаги е способна да оцените предложенията на дизайнерите, както и новите трендове, така че се учете и не залагайте винаги само на един look в стила ви!

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects