Модният сватбен грим – няколко популярни тенденции


С огромна популярност отново е естественият сватбен грим. Разбира се, това съвсем не предполага пълното отсъствие на грим. Просто, използването на козметика трябва да става много умело и внимателно. Главен акцент се поставя на идеалната, сияеща  кожа, което може да се постигне с тонална основа, която трябва да бъде максимално незабележима и да прикрива недостатъците на кожата. Целият арсенал за разкрасяване – сенки, молив, спирала, очна линия, тонална основа, червило, руж, трябва да бъде в светли и нежни тонове.
По-смелите булки могат да акцентират върху устните си с помощта на ярко червило, което трябва да подберат по своя цветотип, отчитайки цвета на кожата, косата и очите. В зависимост от избрания нюанс на червилото, образът може да се направи ярък или романтичен. Киселинно червените и лилавите нюанси трябва да се избягват, защото изглеждат вулгарно в сватбения грим. Не е удачно да се избира и класически червеното червило.
Популярният и известен на всички стил смоки е истинска класика в грима. При него се акцентира върху очите, а червилото е неутрално, при което внимание привлича погледа. При сватбения вариант на този грим, тъмните сенки се нанасят във външния ъгъл на веждите. Ако се използва очна линия, то тя трябва да бъде много тънка.
Още една модна тенденция в сватбения грим са пищните, дълги и гъсти мигли, които пак акцентират върху очите. Погледът става дълбок и очарователен, а от цялата визия на булката струи нежност и романтичност.
Като главни цветове на сватбения грим се очертават черно-сивото и златисто-кафявото. И пак да напомним, че стилистите отхвърлят за случая синьо-виолетовата палитра. На пика на популярност е булчинския грим, при който се използват малко блясък, нестандартни рисунки или разноцветни камъни.  Но всичко трябва да бъде с мярка!
И най-главното – какъвто и грим да изберете, не забравяйте да се усмихвате в този тържествен за вас ден,а очите ви да греят от щастие!

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects