Абонирайте се за блога ни

Характерът на човека може да се определи по неговите вкусови предпочитания


вкусотия
Всеки от нас има вкусови предпочитания, без да се замисля как те са се формирали. Храната ни е разнообразна, но онова, което обичаме най-много, говори малко или много за нашия характер.
Почитателите на месото са активни хора, склонни към необмислени постъпки. В живота им се редуват върхове и спадове. Импулсивните действия могат да доведат до сериозни проблеми в личен и професионален план, затова трябва по-голям самоконтрол.
Тези, които предпочитат рибата и морските дарове, са меланхолични по характер.Те обичат компромисите и са изкусни дипломати. Често са добри аналитици и обичат да изследват връзките между вещите и събитията.
Творческите личности – изтънчени, грижливи и внимателни към чуждите проблеми, обичат плодовете. Често те правят забележителна кариера, ако креативните им способности бъдат забелязани. С лекота могат да се ограничат от излишества. В определени жизнени ситуации могат да проявят небрежност.
Любителите на зеленчуци са с добри лидерски качества и са целеустремени при постигането на поставените цели.Те са практични. Винаги търсят рационалната същност на нещата и я намират.Околните може да ги смятат за егоисти, но грешат.
Почитателите на солта, на кетчупа и различните пикантни сосове , противно на очакванията, не са с горещ темперамент. Те вървят по утъпканата пътека „у дома-на работа-у дома”. Ако се опитат , макар и за ден, да излязат от този затворен кръг, ще се почувстват по-добре.
С изтънчена душевност като цяло са тези, които обичат сладкото.Те могат с часове да се вглеждат в себе си, откривайки непрекъснато ръбове в характера си . Ще се почувстват по-добре , ако погледнат по нов начин на живота и не се обременяват с непрекъснати мисли за неговото непостоянство.
Открити, духовни и приятни в общуването си са любителите на млечните продукти. Те винаги се радват на гости и умеят да приготвят масата за тяхното посрещане.Услужливият им характер им дава възможност на практика да живеят с всякакви хора, макар и да проявяват максимализъм в характера си.
Хората, които още „не са излезли” от детството си , обичат бързата храна – хамбургери, чийзбургери, хот-дог, пържени картофки и подобни.Стремежът да хапнат нещо неполезно, а оттам и забранено, идва от бунтарската им същност.Няма нищо страшно в това, но по-добре е да помислят за своето здраве.

Пролетно-есенни обувки

Нощници

Спално бельо

Удобни домашни халати

Бански за всеки вкус

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects