Характерът на човека може да се определи по неговите вкусови предпочитания


вкусотия
Всеки от нас има вкусови предпочитания, без да се замисля как те са се формирали. Храната ни е разнообразна, но онова, което обичаме най-много, говори малко или много за нашия характер.
Почитателите на месото са активни хора, склонни към необмислени постъпки. В живота им се редуват върхове и спадове. Импулсивните действия могат да доведат до сериозни проблеми в личен и професионален план, затова трябва по-голям самоконтрол.
Тези, които предпочитат рибата и морските дарове, са меланхолични по характер.Те обичат компромисите и са изкусни дипломати. Често са добри аналитици и обичат да изследват връзките между вещите и събитията.
Творческите личности – изтънчени, грижливи и внимателни към чуждите проблеми, обичат плодовете. Често те правят забележителна кариера, ако креативните им способности бъдат забелязани. С лекота могат да се ограничат от излишества. В определени жизнени ситуации могат да проявят небрежност.
Любителите на зеленчуци са с добри лидерски качества и са целеустремени при постигането на поставените цели.Те са практични. Винаги търсят рационалната същност на нещата и я намират.Околните може да ги смятат за егоисти, но грешат.
Почитателите на солта, на кетчупа и различните пикантни сосове , противно на очакванията, не са с горещ темперамент. Те вървят по утъпканата пътека „у дома-на работа-у дома”. Ако се опитат , макар и за ден, да излязат от този затворен кръг, ще се почувстват по-добре.
С изтънчена душевност като цяло са тези, които обичат сладкото.Те могат с часове да се вглеждат в себе си, откривайки непрекъснато ръбове в характера си . Ще се почувстват по-добре , ако погледнат по нов начин на живота и не се обременяват с непрекъснати мисли за неговото непостоянство.
Открити, духовни и приятни в общуването си са любителите на млечните продукти. Те винаги се радват на гости и умеят да приготвят масата за тяхното посрещане.Услужливият им характер им дава възможност на практика да живеят с всякакви хора, макар и да проявяват максимализъм в характера си.
Хората, които още „не са излезли” от детството си , обичат бързата храна – хамбургери, чийзбургери, хот-дог, пържени картофки и подобни.Стремежът да хапнат нещо неполезно, а оттам и забранено, идва от бунтарската им същност.Няма нищо страшно в това, но по-добре е да помислят за своето здраве.

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects