Как да изберем своята половинка според влиянието на планетите


влиание на планетите
Често в опитите си да се харесаме , да удивим или да разберем най-добре своята половинка , прибягваме към най – необичайни методи, а именно, да се опитаме да разберем доколко си подхождаме, ориентирайки се по движението на далечните планети и звезди.
С това се занимава науката астрология, която отговаря на интересуващите ни въпроси: до колко различни или еднакви сме със своя партньор , съвместими ли са нашите характери.Чести са случаите ,когато определени планети оказват необичайно силно въздействие върху хората .
Типични лунни представители са Козирог, Телци и Рак, които провокират женската активност. Техни отличаващи качества са дълбоката проникновеност и особената мекост на характера , заради които не чакат дълго да бъдат харесани . Жената , на която липсват мъжки ласки , с лекота може да се влюби в представител на лунни зодии , но не знае че той скоро ще й стъпи на врата.
Слънце
Слънчевите зодии Лъв и Овен , не означават , че всеки ден с представителите на тези зодии е празник. Силният пол се стреми непрекъснато да доказва своето достойнство в очите на другите . Сексуалните отношения с мъжете от тези зодии са краткотрайни. За тях са подходящи весели или в малка степен тъжни жени.
Меркурий
Зодиите Близнаци и Дева, подвластни на Меркурий, са склонни към експерименти и сравнения . Връзката с мъже от тези зодии няма да е така дълга , както би искала една жена. Те са хитри , остроумни и ерудирани , не крият своите чувства , но не са особено емоционални.  Сексът с тях не означава нищо сериозно. Жените , на които са им омръзнали дълги и тягостни любовни романи , ще бъдат във възторг от представители на Меркурий.
Венера
Подвластни на Венера са основно зодиите Телец и Везни. Истинско удоволствие е контактът с техни представители , които се увличат по жени със силно влечение към красотата. Обикновено те се настройват по настроението на своята половинка. Винаги и във всичко са уверени във своите сили . Сексът с представителите на Венера може да бъда мъничко скучен , но ще се хареса на жените със силно развито естетическо чувство.
Марс
Най-силно Овена, по-малко Скорпиона, са подвластни на Марс. Представителите на тези зодии могат да се влюбят от пръв поглед . Към непристъпните жени мъжете постъпват по два начина : или спират да ги ухажват, или печелят сърцето им. Сексът с представителите на Марс е малко грубоват и интензивен, но в леглото няма да ви бъде скучно.  Сериозните жени обикновено се насочват към мъжете , подвластни на  тази планета.
Юпитер
Стрелците са типични представители на Юпитер. Искрена любов те изпитват рядко, обикновено търсят изгода в отношенията , правят банален секс. В ухажването са изкусни и не всяка жена може да им устои . Но винаги трябва да се има в предвид , че са много ревниви.
Сатурн
Планетата Сатурн управлява зодиите Рак и Козирог, понякога – Везни и Овен. Жените трудно харесват представители от тези зодии, които много мислят преди да се впуснат в сериозни отношения и обикновено чакат жената да направи първата стъпка. Представителите на Сатурн са склонни да говорят истината, не умеят да лъжат , не умеят и да обичат. Сексът с тях е дълъг, до обезсилване от половия акт. Те са особено уважавани от жените – манипулаторки.
Уран
Най-силно е влиянието му върху зодия Водолей. Мъжете от тази планета са влюбчиви , понякога особено настоятелни в своето ухажване. С тях никого не е скучно. Вместо сладки приказки и цветя, те предпочитат нощно посещение при своята възлюблена и винаги се стремят да я зарадват с нещо. Сексът с Уран е променлив. Най-подходящи жени за този тип мъже са психологически силните и нежни представителки на нежния пол.

Нептун
Планетата Нептун влияе на Скорпион и Риби, понякога и на Водолей. Мъжете подвластни на тази планета , са опасни . Те могат да вземат ума на емоционалните жени , дори и да не ги харесват. В леглото с тях е много приятно . Мъжът , подвластен на Нептун е като наркотик, от който изпитваш силна зависимост . Най-много успех такива мъже имат при жените с комплекси на „жертви”.

Плутон
Планетата влияе основно на Овен и Скорпион и нерядко на Лъв . Представителите на Плутон могат да се открият от пръв поглед . Често предизвикват кавги. Не бива да се шегуваме с техните чувства. Не се чувстват комфортно в големи компании, но ако са насаме с една жена , то тя няма да може да се отърве от ухажванията им . Тези мъже са много страстни, но и много ревниви. Не обичат да приказват празни приказки. Сексът с тях е незабравим , а енергийният обмен по време на полов акт е толкова интензивен , че може даже да загубите временно своята самоидентификация.

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects