Тенденции за есента на 2014 година: Какво е актуално?


Тази есен ни посреща с традициите на забравеното, но добре възродено старо. На пика на популярност ще бъдат палтата без ръкави, роклите с А-силует и широките панталони.
Редица модни къщи като Saint Laurent,  Louis Vuitton  и Gucci се върнаха към модата от 60-те, като разработиха в нови варианти роклята с А-силует. Така, че да срие недостатъците и да акцентира в върху красивите женствени форми.
Ретро модата докосна и връхните дрехи. Обект на експериментите стана жакетът от 70-те. Той вече е преработен, с широки рамене, големи външни джобове и яка.
Романтичния флорален печат и графичният дизайн отстъпват място на психедилични отпечатъци и щампи. Многоцветни, абстрактни и сложни модели, каквито виждаме в колекциите на Dries Van Noten,  Alexander Wang  и Proenza Schouler.
През този сезон  стандартните палта и шлифери отстъпват позиция на по-креативното палто без ръкави. За модните промени способстват брандове като Christian Dior, Givenchy  и Victoria  Beckham.
Модерните през тази есен панталони променят своята ширина. Удобни, меки, свободно падащи – всичките тези прилагателни чудесно описват предложенията за есенния гардероб на Valentinoq, Rodarte и Jason Wu.
Тенденция са костюмите с панталон в мъжки стил и есенно палто с широки рамене. Несъчетаемите на пръв поглед дрехи изглеждат особено привлекателно, особено в комбинация със стилни дамски обувки.
Традиционният ретро стил е разнообразен и по отношение на цветовете. Дизайнерите вкарват андрогинни тонове. Цветовата гама за есента на 2014 включва както класическите нюанси, така и черно и бяло, както и оттенъци на синьо и сиво.
За този сезон преимущество имат моделите със завишена талия. Актуален е и акцентът върху талията с различни видове колани. И, въобще, дизайнерите акцентират върху женствеността, използвайки за това не само изтънчени силуети, но и разкошни аксесоари, като, например, дълги ръкавици и обувки на устойчива платформа.
Видно е, че хладният сезон на есента на 2014 черпи вдъхновение от ретрото. Модните къщи създават елегантни ансамбли, ориентирайки се към традициите на отминалите години. Те намират отражение в съвременните модели, изпълвайки ги с женственост и разкош.

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects