Модните дънки за есента и зимата на 2014- 2015 година


Дрехите от деним все по-рядко се появяват по подиумите, но това не означава, че са излезли от мода. По-скоро, сред атрактивните и многобройни дрехи в гардероба ни, те са се превърнали в нещо обичайно, в класика. Което съвсем не означава, че всички модели дънки са актуални. Например за есента са модни дънките с парен ефект, а моделите с бродерии и апликации отидоха в небитието.
С особена популярност за есента и зимата на 2014-2015 година се ползват класическите сини дънки – скини, които изглеждат чудесно на всеки строен силует и могат да бъдат комбинирани както с обикновена бяла тениска, така и с бизнес сако. Едновременно с тях са актуални и модели в приглушени тонове – черно, сиво, синьо, както и скини металик или с флорални мотиви и абстрактни принтове, които изглеждат страхотно в тандем с обикновена блузка, бяла или в друг цвят, и стилно яке или сако.
Много дизайнери на дамски облекла и аксесоари, черпят вдъхновение от мъжките вещи. Този сезон не прави изключение. В резултат се появиха модни костюми с мъжки кройки, в комбинация с дамски чанти, напомнящи дипломатическите куфарчета. В тенденция са широките дънки,напомнящи мъжките модели. Техният прав силует е харесван и предпочитан от жените. Леки есенни обувки и елегантен пуловер са стилно допълнение.
Друг моден вариант са скъсените дънки, като синият тон не е задължителен. Напълно допустими са и ярките цветове с контрастни щампи. Тенденция са циповете в долната част на изделието, което визуално удължава крака. Безспорен лидер сред дънките за есента са светлите модели с щампи или изработени от лек деним.
Панталоните с цветни принтове чудесно могат да допълнят нежния и романтичен образ. Те могат да бъдат комбинирани както с прости тениски и кецове, така и с елегантни обувки и яке. Почитателките на модата могат да се насладят и на модели  в класически или скъсен вариант с цвят на мента.

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects