Как да станете най-красивата булка , а сватбата ви да е незабравима – съвети, идеи, препоръки


уникална булчинска рокля
Без значение колко внимателно планирате най-важния ден в живота си, колко старателно обмисляте сценария за сватбата, колко десетки булчински рокли са премерени, тържественият ден винаги идва неочаквано бързо. И с ужас осъзнавате, че няма време, че сте започнали приготовленията си много, много рано, а безпокойството, вместо да намалява – нараства.
Всяко момиче си задава въпроса как да се превърне в най-красивата булка, дълго помнена от гостите на този тържествен ден.
На първо място трябва да се успокоите. Това е ключът към дълъг и щастлив семеен живот, както и за бъдещи поздравления за „златната сватба“. След това внимателно планирайте оставащото време. Обърнете внимание на диетата си, която трябва да включва повече пресни плодове и зеленчуци, нискомаслени продукти. Разрешава се парченце шоколад за приповдигане на настроението в предсватбените дни! Най-добре е след консултация с диетолог, да следвате подходяща диета няколко седмици.
За да бъдете в добра форма и да имате сили за предсватбената треска, запишете се на фитнес. Три часа седмично са достатъчни, за да се заредите с енергия и сили.
Прекарвайте повече време в грижи за кожата на лицето и ръцете. Ежедневните подхранващи маски и вани ще ви отнемат само по половин час на ден, а като награда ще получите ефекта на свежест и младост, подчертан от ослепителната бяла булчинска рокля. Дължите си няколко дни преди сватбата добър сън. Не ставайте по-рано от девет. Две дни преди тържеството, сутрин и вечер правете компреси върху зоната около очите с лайка или зелен чай, или обтривайте с кубчета лед от отвара на билки и чай.
Не забравяйте косата и ноктите. Посетете салон за маникюр поне десет дена преди сватбата, за да изберете подходящия дизайн за ноктите. В помощ на своя маникюрист, може да му покажете снимки на роклята и аксесоарите. А фризьор е най-добре да се посети няколко месеца преди сватбата, за да се избере възможно най-подходящата прическа или, ако е необходимо, да се извърши подстригване. И в този случай, ако косата е много скъсена – ще порасне, а ако прическата не ви хареса – има време да намерите друг, проверен професионалист. Не екпериментирайте с косата дни преди сватбата!
Седмица преди сватбата се препоръчва да се посетят козметолог и гримьор, за да се уточнят основните нюанси на грима. И стриктно следвайте едно основно правило на най-добрите съпруги: вместо де се стремите да успеете навсякъде в предпразничната суета – отделете време за хубав филм, за разходка из града или парка, за среща с приятелка. Това ще ви позволи да останете млади и желани дълги години и със завидна за околните периодичност да отбелязвате пет, десет, даже тридесет години от сватбата си.
Сватбените обувки задължително да се купят месец преди събитието. Те не само трябва да са луксозни, но и удобни. Отделете време и ги обувайте всеки ден у дома, макар за час или за броени минути, за да се убедите, че ще ви осигурят необходимия комфорт. Пък, няма да е лошо да имате чифт ниски резервни обувки.
Не организирайте моминското си парти вечерта, преди сватбата! Рискувате да провалите целия си следващ ден.
И на края – най-важното! Сватбената рокля, сама по себе си символ на прекрасния ден, която ще ви съпътства през целия ви живот чрез снимките, които отначало ще гледат вашите гости, после – децата ви, после –внуците… Затова на всяка булка се иска да предизвика възторг. Търсете, гледайте, пробвайте! И едва когато се убедите, че избраната рокля, независимо дали е къса или дълга, семпла или със сложен дизайн, изчистена или с богата бродерия, с елегантен, строг силует или с разкошен шлейф, е „вашата“, тогава я купете или поръчайте да я ушият. И само тогава, тя ще бъде центърът на сватбеното тържество, а вие – най-очарователната булка.
Даваме ви тези съвети с много любов! И с искрени пожелания да бъдете най-красивата булка, а сватбата – наистина незабравима!

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects