Как да съчетавате дънките бойфренд – новата модна тенденция този сезон


С всяка една година дамския гардероб става все по-богат, наситен и ярък. Едновременно с това дизайнерите не спират да ни изненадват и да виждаме все повече трендове, които са взаимствани от мъжките стил, като например актуалните днес дънки бойфренд. Дори от името им можете да схванете основната идея на този фасон и това, че най-простичко казано, те изглеждат така все едно току-що сте ги свалили от приятеля ви и сте ги обули, допълвайки ефектно модната ви визия. В действителност обаче има различни разновидности на този фасон, като най-общо казано едни от тях имат все пак някакви женски линии, докато другите са с типично мъжка кройка и модел.
В действителност този актуален тренд едва ли трябва да ви изненадва много, ако следвате модните тенденции, защото подобен моден хибрид беше напълно очакван, имайки предвид че сега е особено актуален унисекс стила. Тук обаче на дневен ред идва въпроса, по какъв начин и най-важното с какво да съчетавате тези дънки, за да не изглеждате смешно или така все едно сте взели всички дрехи от приятели ви, защото нямате какво да облечете. Една от основните грешки на жените днес е точно това, а именно че те прибавят и други типично мъжки дрехи към стила си, като по този начин просто се превръщан не в модни принцеси и икони, а в мъжкарани. Едва ли целите това, така че тук има само едно вярно решение, което ви казваме всеки път и това е правилния баланс. В случая трябва да добавите други типично женски детайли към образа ви, като например обувки на ток, вталено сако и така нататък. Точно това е и тайната на успешното съчетание при унисекс стила.
Обувките са много важна част от правилно подбрания стайлинг към този модерен look тази есен. Както вече разбрахте, моделите на ток са особено подходящи, но ако все пак не можете да ходите на високи обувки, тогава можете да съчетаете бойфренд дънките с фасон на платформа. Те са удобни и едновременно стилни, така че този образ също е много удачен. Трябва да отбележим, че можете да съчетаете тези дънки и със спортни вещи, като например тениските, кецовете или дори ризите, но в този случай е много важно да добавите подходящи женствени аксесоари, които да допълнят образа ви и той да не отиде в другата крайност на типично мъжка визия.
Много от жените не се решават да добавят към гардероба си един чифт бойфренд дънки, тъй като не искат да приличат на мъж. Други пък са на мнение, че това е много груба и дори безформена дреха, скриваща цялата женственост и може би донякъде са прави, но именно затова съществуват дизайнерите, които създават различни модни трендове, с които всяка една дама умело може да скрие своите недостатъци и да покаже достойнствата си съответно. Да, обличайки бейзболна шапка, широк пуловер и кецове, вие можете да приличате на мъж в гръб, но за да не се случи това не се бойте да експериментирате и да играете на женствените и контрастни съчетания, подчертавайки същността си на модна икона и принцеса!

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects